Naktį Kaune supleškėjo „Subaru“, įtariamas padegimas

  • Teksto dydis:

Šią naktį Kaune supleškėjo lengvasis automobilis.

Vasario 23 d. apie 2 val. Kauno apskr. VPK budėtojai gavo pranešimą apie tai, jog Kaune, B. Sruogos g., dega automobilis "Subaru".

Nedelsiant reaguodami į pranešimą pareigūnai nuvykę į nurodytą vietą rado nuo kalniuko nuriedėjusį, vidurį gatvės stovintį, sudegusį automobilį. Išdegė transporto priemonės salono bei bagažinės skyrius, taip pat termiškai paveiktas automobilio kėbulas. Pagal gautas Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausiojo specialisto išvadas manoma, kad automobilis gali būti padegtas. Pareigūnai aiškinasi šio įvykio aplinkybes.

Kauno apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo. Asmeniui, įvykdžiusiam šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ole

Ole portretas
Niekaip nesuprantu,kam tiek nuotrauku,is visu pusiu,atrodo ,kad pasaulio masto ivykis.sirijoje ir ten niekas nepaveiksluoja sunaikintu. namu,zuvusiu zmoniu.

Be reikalo nedegina

Be reikalo nedegina portretas
Matyt buvo reikalas. Ar su mašina kam nors negero padarė, gal važiuodamas fakį parodė, ar dar ką nors nemandagaus. Arba bjaurus jisai yra kaip gyventojas. Neduoda ramybės kaimynams, darydamas remontus, kala, grežia, dulkes per langą purtina kaimynam ant galvų, į balkonus ant skalbinių, kurie buna pasidžiove. Jug tokių brudų dabar apstu, tai ką daryt su tokiu brudu, tik padegt jo mašiną kad žinotu už ką.

Faktas

Faktas portretas
Svolačių pasaulyje gyvename
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių