Naktį vandalai niokojo automobilius

Penktadienio naktį girti jaunuoliai garažų masyve Kaune daužė automobilius, vienas jų net apverstas. Penki įtariamieji paspruko.

23 val. gautas pranešimas, jog Islandijos pl. 79 kažkas apdaužė tris automobilius, dar vienas buvo apverstas ant stogo. Šios transporto priemonės savininkai patyrė didžiausius nuostolius – automobilis buvo ne tik apverstas, bet ir išdaužyti visi langai, lempos, aplamdytas ir kėbulas. Kiti automobiliai nukentėjo mažiau – buvo nulaužti veidrodėliai ar suskaldytas vienas stiklas. Nuostoliai dar tikslinami.

Siautėjančius jaunuolius pastebėjo garažų masyve automobilius tvarkantys darbininkai. Jie pasakojo, kad pirmiausia išgirdo dūžtančius stiklus, o po to – traškėjimą. Išėję į lauką pamatė nubėgančius penkis asmenis. Darbuotojai įtaria, kad siautėjo neblaivūs jaunuoliai.

„Visai netoli yra baras, ten greičiausiai jie gėrė. Pasiūlėme policijai nuvykti ten ir iš baro paimti vaizdo medžiagą. Mes matėm, kad buvo penki, vos tik jie mus pamatė, pradėjo bėgti. Kai kurie automobiliai buvo palikti, kad kiti darbininkai suremontuotų, tai vienas kolega taip pat išėjo į lauką pažiūrėti, ar nenukentėjo jo klientų automobiliai“, - kalbėjo automobilių meistrai.

Jie labiausiai sudaužyto automobilio savininkei ir pranešė apie įvykusį incidentą. Moteris kartu su draugais policijos pareigūnų laukė apie valandą. Atvykę policijos pareigūnai surašė protokolą, tačiau policijos budėtojas sakė, kad įtariamųjų sučiupti kol kas nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Gaila žmonių, kuriems mašinas sugadino. Bet pritariu, kad tokie "verslininkai" savivaliauja. Tai plovyklas įsirengia šalia gyvenamų namų ir visiškai nusispjauna į kitus.

Rungas

Rungas portretas
Teisingai rašo Čyvas.Ir dar,kad išsinuomuoti "auksarankiui" garažą,reikėtų visų garažo bendrijos narių raštiško sutikimo.Įsivaizduokite save turičiu garažą, šalia tokio "auksarankio. Kažkodel daugiaaukštyje,kad isirengti bute kodicionierių,reikalingas viso namo gyventjų raštiško sutikimo,o čia kedėl NE ?

čyvas matyt

čyvas matyt portretas
skurdžius komunistas, kad nekenčia dirbančių ir uždirbančių....
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių