Naujametė naktis Kaune: palyginus rami, bet su muštynėmis ir degančiais konteineriais

Kauno policija ir ugniagesiai šią naujametinę naktį apibūdino kaip palyginus ramią ir be didelių tragiškų įvykių.

Policijos budėtojas 6 val. ryto portalui kauno.diena.lt teigė, kad naktį daugiausiai darbo buvo dėl staigių smurto protrūkių. Smulkių muštynių pasitaikė visame mieste.

Rotušės aikštėje, kur buvo surengta šventinė diskoteka, užfiksuoti keli tokie atvejai. Budėtojo vertinimu, galima sakyti, kad aikštėje, bendrai vertinant, žmonės vis tik buvo nusiteikę švęsti, o ne konfliktuoti, kaip nutiko kitose miesto vietose.

Tiesa, keli šventės dalyviai nukentėjo nuo gyventojų atsineštų ir uždegtų petardų. Jie kreipėsi dėl sužalojimų.

Paryčiais mieste įvyko kelios avarijos. Paklausus, ar per jas žmonės nenukentėjo, budėtojas teigė, kad kol kas aiškinamasi, ar vienas šalia kelio rastas vyras blogai jaučiasi dėl alkoholio poveikio, o gal buvo partrenktas automobilio.

Papildyta: 6.35 val. beveik nusileidęs nuo Savanorių kalno automobilis rėžėsi į stulpą, buvo sužeisti šeši žmonės.

Kauno ugniagesiams šiąnakt taip pat neteko vykti į tragiškus įvykius. "Nieko stipraus", - džiaugėsi budėjusios komandos narys. Kaip rimčiausią iškvietimą jis paminėjo gaisrą Romainiuose Gynios gatvėje.

Degė joje esančio kotedžo stogas. Spėjama, kad tai galėjo sukelti pirotechnika. Į gaisrą ugniagesiai iškviesti šiek tiek po vidurnakčio.

Būstas, virš kurio buvo gaisro židinys, tuomet buvo tuščias, žmonių evakuoti nereikėjo. Iš gretimų butų žmonės jau buvo išėję iki atvykstant ugniagesiams.

Šią pakankamai, ugniagesio žodžiais, ramią naktį jam ir kolegoms daugiausiai teko gesinti užsiliepsnojusius šiukšlių konteinerius, gyventojų ne vietoje pavojingai sukurtas laužus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Siūlau pasidomėti, kas toks rašo komentarus apie degančius konteinerius ir nedegusius automobilius. Kažkoks keistas asmuo rašinėja.

O kodėl tik konteineriai degė

O kodėl tik konteineriai degė portretas
O kodėl nedegė automobiliai prie konteinerių. Per juos negalima prieit prie konteinerio, kad išmest šiūkšles.

ddr

ddr portretas
Kodėl niekas neuždaro kebabines-girdyklos sarkuvos gatvėje prie Grušo mokyklos? Mustynes beveik kasnakt. "Pasivaišinę" klientai sėda prie vairo.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių