Incidentas Romainiuose sukėlė ant kojų medikus

  • Teksto dydis:

Praėjusio penktadienio vakarą Kauno greitosios pagalbos medikai vyko į Romainius, kur, pagal pirminį pranešimą, gatvėje buvo sumuštas žmogus. Laimei, situacija buvo ne tokia gąsdinanti, kaip atrodė iš pradžių.

Apie 22.30 val. Bendrasis pagalbos centras juos informavo apie gautą nieko gero nežadantį pranešimą – vienoje Romainių gatvėje guli be sąmonės sumuštas žmogus, kuriam iš ausies bėga kraujas. Kaip žinia, tai gali reikšti, kad nelaimėlis patyrė sunkią galvos traumą. Todėl, išsiuntus į įvykio vietą arčiausiai buvusį ekipažą, paskui jį pasiųstas ir reanimobilis.

Tačiau pastarasis pakeliui atšauktas, nes kolegos iš pirmojo ekipažo rado nelaimėlį, nuo kurio sklido alkoholio kvapas, jau atsigavusį. Jis prisipažino, kad, dėl girtumo neišsilaikęs ant kojų, krito ir trenkėsi ausimi į tvorą. Nubrozdinta ausis pradėjo kraujuoti. Medikai, įvertinę traumos sunkumą, užklijavo 55-erių metų nelaimėliui sumuštą ausį pleistru.

Vykti į gydymo įstaigą detalesniam ištyrimui jis kategoriškai atsisakė, patvirtindamas tai net savo parašu – iki gretimoje gatvėje esančių namų buvo arčiau. Kadangi daugiau tą vakarą į Romainius greitoji nebuvo kviesta, manoma, kad namus jam pavyko pasiekti sėkmingai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nebera naujienu?

Nebera naujienu? portretas
pievos kazkokios

Anonimas

Anonimas portretas
Baisus juokas... Jus geriau aprasykit, kaip greitoji is Kulautuvos veze ligoni, kuri klinikos neprieme, o liepe vezti i 3 ligonine, kaip pakeliui zmogelis numire, o mirties liudijima abi ligonines atsisake israsyti...

pacientas

pacientas portretas
Dar jiems bl atlyginimus didint. Guli per dienas per naktis, ir kiekvieną syk juos reikia sukelt ant kojų. Jau gėda turėtų, visi portalai rašo kad medikus visada sukelia ant kojų. Kam tiek ryja kad nepastovi, nu bet gal vistiek būna ir blaivų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių