Neblaivi trijulė užsimušė kliento automobiliu?

Aiškėja naujos pirmadienio tragedijos, per kurią Raudondvario seniūnijos Netonių kaimas neteko trijų vyrų, detalės.

Aiškėja naujos pirmadienio tragedijos, per kurią Raudondvario seniūnijos Netonių kaimas neteko trijų vyrų, detalės.

Matė neblaivius

Šiame kaime esančiuose soduose gyveno ir, anot vietinių, vertėsi automobilių dažymu ir Kaune, Palemone, savo gyvenamąją vietą deklaravęs Artūras K. Pasak netoniškių, jis su draugais užsimušė vieno iš savo klientų automobiliu.

Ar metalo laužo krūva virtusiu „VW Passat“ važiavę vyrai buvo blaivūs, oficialiai paaiškės ne anksčiau, kaip po savaitės. Tačiau yra mačiusiųjų, kaip Artūras K. bei nuolatiniai jo sugėrovai – Loretas Š. bei Raimondas M. vos sugebėjo įlipti į žūtin juos nuvežusį automobilį.

Teigiama, kad tai įvyko prie Raudondvario parduotuvės, kurioje jie tądien, būdami jau nemažai įkaušę, dar pirko svaigalų, nes Netonių parduotuvė pirmadieniais nedirba.

Kaip jau rašyta, „VW Passat“, kuriuo užsimušė trijulė, staigiame posūkyje nulėkė nuo kelio ir trenkėsi į pakelės liepą bei šalia šios augantį laukinį vaismedį už poros kilometrų nuo Raudondvario. Posūkis į namus buvo už pusės kilometro.

Vairavo ne jauniausias

Kaip patikslino žuvusiuosius laukan traukę ugniagesiai gelbėtojai, jų pagalbos prireikė tik dviem „VW Passat“ važiavusiems asmenims.

Trečiasis smūgio į medžius metu iškrito iš automobilio.

Pirmosiomis valandomis po tragedijos Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Odeta Tumelytė teigė, kad įtariama, jog automobilio nesuvaldė jauniausiasis iš žuvusių – 28-erių metų Raimondas M., kaip jį įvardijo netoniškiai.

Tačiau vėliau – pagal žuvusiųjų kūnų radimo vietą apsistota ties versija, kad prie „VW Passat“ vairo avarijos metu greičiausiai sėdėjo jau minėtas automobilių dažytojas – 44-erių Artūras K.

Nors Netonyse kalbama, kad visgi lemtingu momentu automobilį vairavo vyriausiasis iš žuvusiųjų – 48-erių metų Loretas Š. Jis buvęs tolimųjų reisų vairuotojas, tačiau pastaruoju metu dėl polinkio į alkoholį buvo praradęs vairuotojo teises.

Spąstai greičio viršytojams

Pasak netoniškių, šis ekipažas jau buvo patekęs į avariją pernai vasarą, kai savavališkai naudojosi vieno iš Artūro K. klientų automobiliu. Tačiau tada jie tik nesunkiai susižalojo.

Ne pirmą kartą, anot netoniškių, vairuotojai neįveikia ir minėto, anot policijos, 14-ajame kelio Kaunas-Jurbarkas-Šilutė kilometre esančio posūkio. Jis mena ne vieną avariją.

„Važiuojant užmiestyje leistinu iki 90 kilometrų per valandą greičiu, šis posūkis nesudėtingas. Tačiau ne kartą teko matyti, kaip didesniu – daugiau kaip100 kilometrų per valandą greičiu lėkę vairuotojai buvo priversti ties juo skubiai stabdyti savo automobilį“, - pasakojo netoniškiai.

Ikiteisminį tyrimą dėl avarijos, nusinešusios trijų vyrų gyvybes, pradėjusi policija tradiciškai atsitvėrė tylos siena, atsisakydama patikslinti arba paneigti žiniasklaidos surinktą informaciją, kuri, kaip paaiškėja vėliau, dažniausiai pasitvirtina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
Savaite reikia laukti atsakymo,ar zuvusieji buvo girti? Absurdas ir tiek. Visi,kas juos pazinojo,sako,kad labai gerdavo ir girti vazinedavo. Bet man idomu vienas dalykas. Mate,kad vos ilipo i masina,o kazkodel nepaskambino i policija ir nepranese,kad girti kaip sniurai vazineja gatvemis. Zuvo patys - ju bedos,bet jeigu butu nukenteje kiti eismo dalyviai? Nejaugi taip sunku pranesti policijai? Baisus tas musu zmoniu abejingumas. Uz ji baisiau nera nieko.

senuks

senuks portretas
Reikia atpiginti vodku, tai iškart prisipirktų kiek reikia ir nereiktų važiuoti.

Anonimas

Anonimas portretas
tai kodel savo masinu nedauzo.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių