Neblaivių vairuotojų kelionę sustabdė policijos pareigūnai

  • Teksto dydis:

Nuo sekmadienio popietės iki pirmadienio nakties Kauno apskrities policijos pareigūnai aktyviai vykdė policinę priemonę, kurios metu visoje Kauno apskrityje tikrino, ar vairuotojai sąmoningi ir laikosi Kelių eismo taisyklių.

Iš viso patikrinta 220 transporto priemonių, blaivumą teko pasitikrinti 66 vairuotojams.

Policinės priemonės metu nustatyti 8 alkoholio vartoję transporto priemonių vairuotojai. Du iš jų neviršijo leistinos alkoholio normos – nustatytas 0,24 prom. ir 0,14 prom. girtumas. Jonavos rajone nustatyti trys asmenys, vartoję alkoholio. Jie į alkoholio matuoklį įpūtė 0,43 prom., 1,27 prom. ir 0,52 prom. Kauno ir Kėdainių rajone užfiksuoti du neblaivūs automobilių vairuotojai – 0,91 prom. ir 1,38 prom. Pastarasis neturi teisės vairuoti transporto priemones.

Taip pat nustatyti 4 neblaivūs dviratininkai. Jie į alkoholio matuoklį įpūtė 0,81 prom., 0,64 prom., 0,90 prom. ir 0,76 prom.

Kelių policijos valdybos pareigūnai nustatė dar 4 Kelių eismo taisyklių pažeidimus: 2 leistino greičio viršijimo atvejus, pastebėjo daugiau nei leistina tamsinti automobilio stiklus ir nustatė vieną pėsčiojo padarytą eismo taisyklių pažeidimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nekocervas

nekocervas portretas
kauno mieste masiskai virsijamas greitis.Dauguma vaziuoja apie 70 km.i val.Kur ziuri milicija.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių