Neįtikėtina: pėsčiasis policiją bandė papirkti vitaminais

  • Teksto dydis:

Taisykles pažeidę vairuotojai ir pėstieji neretai savo kaltę bando išpirkti pačiais netikėčiausiais būdais. Tai, kas vakar nutiko Kaune, gali patekti į juokingiausių kyšininkavimo istorijų sąrašą.

Antradienio popietę Savanorių pr. policijos patrulis sustabdė 55-erių metų vyrą. Pėsčiasis prasižengė, nes ėjo per gatvę neleistinoje vietoje.

Siekdamas išvengti atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą, vyriškis griebėsi, rodos, paskutinio šiaudo. Jis kaip kyšį policininkui įbruko dvi vitaminų pakuotes.

Apsukruolis dar labiau įklimpo, nes pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pareigūno papirkimo. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.


Šiame straipsnyje: kyšispolicijavitaminai

NAUJAUSI KOMENTARAI

dar ciongas

dar ciongas portretas
Tiesą sakant, o kas galės įrodyti, kad taip bandyta kyšį duoti. O gal žmogus apsidžiaugė kaip gerai dirba policija ir jiems vitaminus kaip premiją įteikė. Baudą susimokės kai nueis į banką.

Ciongas

Ciongas portretas
Ką ten iki 4. Reikia nesismulkinti, duoti 10 metų griežto rėžimo kalėjimo

Anonimas

Anonimas portretas
Nejuokinkit zmoniu, nukvakot visai uz pakuote vitaminu. Jei sudo gabaleli iviniota duociau ir manau ikiteismini pradetu, verte tai kaip aukso butu :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių