Nelaimė Kaune: ligoninėje atsidūrė mažametis lūžusia kaukole

  • Teksto dydis:

Namuose Kaune sekmadienį susižalojo mažametis, pranešė Policijos departamentas.

Metų amžiaus vaikas apie 16 val. į Kauno ligoninę atgabentas iš namų Molėtų gatvėje ir dėl kaukolės skliauto lūžimo paguldytas gydyti.

Vaiko tėvai paaiškino, kad jis namuose nukrito nuo kopėčių.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiek galima smerkti

Kiek galima smerkti portretas
Visi tik smerkti, pato auginu du vaikus. Pirmas užaugo kaip niekur nieko (būčiai galėjus tą patį komentuot), bet aš priešngai ne jūs suprantu, kad vaikai skirtingi, ir kad anų laikų nuo šių vaikai skiriasi kaip diena nuo nakties. Dabar turiu dar vieną vaikutį ir turiu pastebėti, jog dėja taip vienerių sulaukę vaikučiai gali ir ant kopėčių ir ne tik užlipti, šio savo mažylio negaliu nei viemai sekundei palikti ir nepalieku, ir žinote ką, jis jau nesuskaičiuojamą kiekį kartų yra nukritęs, kiek kartų aš jį bandžiau pagaut ir nepavyko... sąrašas yra begalinis nors saugau kaip akies vyzdį. Lengviausia yra smerkti...

...

... portretas
Negi ir vėl krabo istorija kartojas, vėl laiptai kalti?

promociute .

promociute . portretas
Ne stebuklai Lietuvoj vyksta,o nusikaltimai,smurtavimai,neatsakingumas.Kaip sitaip Galima ? Uzauginau keturis daug jaunesnius brolius kaime.Uzauginau savo du vaikus,padejau uzaugti keturiem anukam.Dabar metus priziurejom metu proanuke.Bet juk priziuri ir stengiesi akiu nenuleisti.Kas per zmones ,kas per seimos ,kad savo vaikuciu nepriziuri ar zaloja.?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių