Nelaimė Kauno centre: nuo Vytauto Didžiojo tilto nukrito mergina

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kaune mergina nukrito nuo Vytauto Didžiojo tilto, jungiančio Aleksotą ir Kauno senamiestį. Laimei, gelbėtojams pavyko ją išgelbėti.

Kaip portalą kauno.diena.lt informavo Kauno policijos atstovas, rugsėjo 17 d. 17.43 val. gautas pranešimas, kad ant Vytauto Didžiojo tilto stovi maždaug 20 metų mergina, jos elgesys kelia įtarimų.

Netrukus kitas liudininkas pranešė, kad mergina jau nukrito. Kaip teigė policijos atstovas, į vietą atvykę gelbėtojai greitai sureagavo ir merginą ištraukė.

Mergina nesužalota, tačiau labai sušalo, todėl buvo išvežta į gydymo įstaigą.

Vis dėlto internetinėje erdvėje žmonės, buvę šio įvykio liudininkais, situaciją prisimena kiek kitaip. Anot jų, merginą pirmiausia gelbėjo ne gelbėtojai, o pašalinis vyras.

„Teko dalyvauti įvykyje ir viską matyti, jokie gelbėtojai niekur neišplaukė, o iš praplaukiančio laivo iššoko vyras ir moterį išgelbėjo“, – komentavo Kristina.


Šiame straipsnyje: nušoko nuo tiltonukrito nuo tiltopagalbos telVytauto Didžiojo tiltas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dalia

Dalia portretas
Dar patikslinu, kad Didvyrio vardas Erikas Nanartavičius.

Dalia

Dalia portretas
To Didvyrio vardas Erikas Nanartonis (ar Nenartonis), buvo su mergina gydytoja. Tie abu jaunuoliai-tikra Lietuvos garbė. Abu labai kultūringi ir kuklūs. Erikas, pamatęs skęstančiąją, greitai nusimetė drabužius ir nedvejodamas iš laivo šoko į Nemuno vandenis, laukti nebuvo kada, nes skęstanti mergina bet kuriuo metu galėjo panirti po vandeniu. Ji buvo išvargusi ir nesustodama šaukė -gelbėkit. Erikas, plaukdamas dar sugavo gelbėjimo ratą išmestą kapitono, jį užnėrė skęstančiajai ir nuplukdė prie kranto(tiltuko). Tik tada atvažiavo spec. tarnybos.

dar krisdama

dar krisdama portretas
šauke slava ukraine...
VISI KOMENTARAI 56

Galerijos

Daugiau straipsnių