Nelaimėlis išsikvietė pagalbą lojimu

  • Teksto dydis:

„Tokios ekstremalios situacijos, kai gelbėjimo operacijos baigtį gali lemti vos vienas neatsargus žingsnis, mūsų darbe retos“, - šiandien po pietų portalui kauno.diena.lt teigė bendrovės „Nuaras“ gyvūnų prižiūrėtojas Šarūnas.

Taip jis apibūdino apie 14 val. užregistruotą iškvietimą į priešais Nemuno ir Neries santaką esančią Brastos gatvę. Jos automobilių stovėjimo aikštelėje, šalia degalinės „Tomega“, kanalizacijos šulinyje buvo aptiktas šuo.

Nežinia, kiek laiko gana ekstremalioje situacijoje, nes bet kada galėjo nuslysti nuo metalinių konstrukcijų, už kurių laikėsi, į vandenį, praleidęs keturkojis pagalbą prisišaukė lojimu.

Kaip jis atsidūrė apie trijų metrų gylyje, neaišku. Nors versijos dvi – galėjo įkristi pats, kažkam nuėmus šio šulinio dangtį atstojusią padangą, arba buvo įmestas tyčia. Neatmetama, kad tai galėjo padaryti ir netoliese besirenkantys vaikai.

Tačiau, manoma, kad keturkojui neteko kankintis šiuose spąstuose nuo savaitgalio. Greičiausiai tai įvyko šiandien, nes toje pačioje aikštelėje stovėjo po savaitgalio į darbą atvykusių aplinkinių įmonių darbuotojų automobiliai. Nors neatmetama, kad jie galėjo ir nekreipti dėmesio į nežinia iš kur aidintį lojimą.

Praeivis, kuris į tai atkreipė dėmesį, išsikvietė pagalbon „Nuarą“. Tačiau šio atstovai konstatavo, kad dėl gyvūno saugumo neapsieis be profesionalios ugniagesių gelbėtojų pagalbos. Šie, atvykę labai operatyviai, su užduotimi susidorojo taip pat.

Išgelbėtas keturkojis nuvežtas į „Nuarą“, kur konstatuota, kad tai – apie dešimties metų mišrūnas. Panašu, kad benamis arba turėjęs šeimininkus, kurie jo nebuvo užregistravę. Ir kurį laiką valkatavęs, tačiau per ne lyg nesusižalojęs net atsidūręs šulinyje.

Jis paskiepytas ir paženklintas. „Ir dabar mūsų prieglaudoje lauks naujų arba senų savo šeimininkų“, - baigė savo pasakojimą Šarūnas.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

to antam

to antam portretas
...Neatmetama, kad tai galėjo padaryti ir netoliese besirenkantys vaikai....Kas jums nesuprantamo?

q

q portretas
Nesupratau,ką parašė pirmas ? :)

Kaip sakoma"niurgzliai"

Kaip sakoma"niurgzliai" portretas
Na,ar gali ka ir kuo jau stebinti ??? Bejausmiai,godus istvirke,nesaziningi ir jau kelinta karta ?! O kur svietimas,tevai, istatymu sergetojai,valdzios atstovai ? Juk ir patys apsikakoje iki ausu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių