Nemune prie Vilkijos rasta valtis su lavonu

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio ryte Nemuno upėje ties Vilkija pastebėta valtis su mirusiu žmogumi. Nors nuo šio radinio praėjo jau daugiau kaip para, velionio asmenybė iki šiol nenustatyta. Į jį panašus vyriškis, palaikytas nelaimėliu, rastas sveikas gyvas.

Apie dešimt metrų nuo kranto plūduriuojančią valtį su įtartinu turiniu pastebėjo Nemuno pakrantėje įsikūrusios lentpjūvės darbuotojai. Pranešimą apie tai Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, kurios prašyta parplukdyti valtį į krantą, gavo apie 10 val.  

Į krantą parplukdytoje medinėje valtyje rastas nežinomo apie 40-50 metų rudaplaukio kūnas. Velionis dėvėjo kamufliažinę uniformą, avėjo rudos spalvos guminius batus.

Pagrindinė versija, kad nelaimėlis - žvejas, nors jokių žvejybos įrankių valtyje neaptikta. Be to, ji buvo tik su vienu irklu.

Velionis neturėjo jokių jo asmenybę patvirtinančių dokumentų. Tik nebeveikiantį, kaip įtariama, dėl to, kad sušlapo, mobiliojo ryšio telefoną.

Vietiniai gyventojai vyro neatpažino. Vienam policijos pareigūnui jis pasirodė panašus į vieną Bernatonių, esančių Raudondvario apylinkėse, gyventoją, tačiau pastarasis rastas gyvas sveikas.

Ikiteisminį tyrimą dėl nežinomojo mirties aplinkybių pradėjusi policija tikina tirianti visas įmanomas versijas. Nors, kaip teigiama, jokių išorinio smurto žymių ant velionio kūno nepastebėta. O jo palaikų skrodimas iki penktadienio ryto dar nebuvo atliktas.

Teisėsaugininkai prašo asmenis, galinčius padėti nustatyti velionio asmenybę ar jo mirties aplinkybes, paskambinti telefonu 303 957. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Violeta

Violeta portretas
Tai Jonas Sedlevicius.Is Liudvikiskiu kaimo Jonavos raj.Zveju jis niekada nebuvo nors gyveno prie Neries.Tiesiog zmogus iresi valtimi isGeguzines kaimo ir gavo infarkta O kad niekas jo nerado apie du menesius tai jau kitas klausimas.

...

... portretas
Taigi, skaitom: "nejaugi šis kraupus radinys atplaukė niekieno nepastebėtas Nerimi nuo Jonavos? Būtent ten gyveno šis 70-metis"... dar kas neaišku?

Tau...

Tau... portretas
kokiuos tėvus ant rogučių? Ir kokiuos į valtį? Rašinėja,bile rašinėja! Viens dalykas nuo 40-50m.,antra be smurto žymių. Taip vaikai įsodino, kaip aviną į valtį ir išplaukė ...kaip iš pasakos negyvas... lyg kraujo puta. Jeigu policija apsirinka apie 10m.,tai matyt ne koks įvaizdis. Keturiasdešimtmetis šiaip jau būna pakankamai jaunatviškas. O dabar neaišku ar jaunas-senas,ar posenis- jaunokas?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių