Anūkės pagalbos šauksmas: padėkite surasti senelį!

  • Teksto dydis:

Kaune dingo aštuoniasdešimtmetis Vaclovas Morkūnas. Apie tai savo feisbuko paskyroje pranešė jo anūkė Gintarė. Ji prašo ką nors žinančius pranešti jai.

V. Morkūnas gruodžio 6 d. buvo nuvežtas į Respublikinę ligoninę. "Apie 18 val. jis paliko ligoninę neatlikęs tyrimų ir nesulaukęs pagalbos. Į savo namus Aukštuosiuose Šančiuose jis negrįžo – buvo rastas netoli savo namų nualpęs ir antrą kartą atvežtas į tą pačią ligoninę apie 22 val. Tačiau ligoninėje jo nėra", – rašo moteris. 

Ji nesupranta, kaip sunkios būklės žmogus antrą kartą galėjo dingti iš ligoninės.

"Senelis mūvėjo juodas treningines kelnes, vilkėjo šviesią striukę - tokią, kaip nuotraukoje. Jis apie 180 cm ūgio, baltais trumpais plaukais, labai sublogęs, prastai mato, blogai orientuojasi aplinkoje. Labai prašau ką nors žinančius parašyti arba paskambinti man telefonu 864304083", – prašo Gintarė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Kaip baigėsi ši istorija? Facebook ištrintas įrašas ir jokio prierašo atsirado ar ne, nes jeigu ištrinta vadinasi viskas išsisprendė. Tik labai įdomu istorijos pabaiga.

Atsakymas To anūkei ir panašiems komentatoriams

Atsakymas To anūkei ir panašiems komentatoriams portretas
Pirmiausia: Nebuvai - nežinai - neteisk! Prieš 2 mėn. į tą ligoninę atvežėm Mamą. Priešinsultinės būsenos, tačiau Priėmimo skyriuje jaunos gydytojos buvom apšauktos kaip nusikaltėlės, kad jai trukdom išeiti namo, kad poilsio neturi per tokias kaip mes. Po 2 valandų buvimo stebėjimo palatoj buvom išvytos namo. Kaip vėliau paaiškėjo, su suklastotu ligos išrašu. Po 11 valandų sugrįžus atgal į ligoninę Priėmimo skyriuje Mama išėjo Anapilin. Medikai! aiškina, kad dabar insultą Lietuvoj gydo vandeniu.

Algiui

Algiui portretas
prašom adekvatumo tamsta Algi... Kuo skiriasi Kauno respublikinė ligoninė nuo 3-ios ligoninės? Tai juk ta pati ligoninė,kuri seniau vadinosi 3-čia,o dabar respublikine.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių