Pakaunės gyventoją apiplėšę ir sumušę romai sulaikyti uostamiestyje

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai sulaikė įtariamuosius prieš mėnesį apiplėšusius ir sužalojusius senyvo amžiaus Kauno rajono Raželių kaimo gyventoją.

Kaip penktadienį pranešė policija, atliekamas ikiteisminį tyrimą dėl vasario 25 dieną apie 15.30 val. į 81-erių metų moters namuose įvykdyto plėšimo.

Įsibrovėliai sumušė moterį bei pavogė jos auksinius papuošalus ir grynuosius pinigus.

Šį penktadienį surasti ir sulaikyti du vyrai, gimę 1987 ir 1984 metais. Romų tautybės įtariamieji sulaikyti Klaipėdoje.

Įtariamųjų gyvenamosiose vietose atliktos kratos, kurių metu rasta tyrimui reikšmingų daiktų ir paketai su galimai narkotine medžiaga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Parazitai

Parazitai portretas
Čigonai ir čigonės su čigoniukais kiekvieną dieną prie Klaipėdos "Akropolio" centrinio tako budi: nužiūrinėja, kalbina praeivius. Vieną dieną jų mažiau, kitą daugiau. Pamato policiją, pasišalina pavieniui pasklisdami tarp mašinų.

Nuo

Nuo portretas
Nuo kada cia tokie romai cigonas buvo ir mirs cigonu jie patys romais menori buti

Žemyna

Žemyna portretas
Kas per išsigalvojimas „romai”. Gal kur nors pasaulyje žodžiai „čigonas”, „negras” reiškia pravardę ar niekinimą. Lietuvių kalboje šie žodžiai NEUTRALŪS. Ar maža kokiais žodžiais čigonai patys save vadina. Tai JŲ kalbos reikalas ir taisyklės. Kitų tautų juk nevadiname taip, kaip tie save vadina? Kodėl šiems daroma tokia NEVYKUSI išimtis, dviračius išradinėjame? Pasiduodame melams tų, kas visokias neraštingas nesąmones išgalvoja, tikslu kiršinti LT tautas? Kadangi neturime kalbininkų čigonai, tai jiems bet kokį melą galima įpiršti. Tačiau mes gal bent šiek tiek išsilavinę?
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių