Pareigūnai tikrino gyventojų pamėgtą prekybos miestelį

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kauno miesto Dainavos policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai Dainavos policijos prižiūrimoje teritorijoje atliko keletą netikėtų patikrinimų populiariose ir miestiečių pamėgtose prekyvietėse, prekiaujančiose mėsos ir žuvies gaminiais.

Pareigūnai siekė nustatyti galimus teisės pažeidimus.

Pareigūnai patikrinę Kaune, Pramonės pr., prekybos miestelyje įsikūrusias prekybos vietas, kuriose prekiaujama mėsos ir žuvies produkcija.

Vienoje iš jų pareigūnai nustatė neatitikimą kasoje. Todėl pagal surinktus dokumentus ir pareigūnų nustatytas aplinkybes buvo pradėta administracinio nusižengimo bylos teisena. Už asmeninių ar kasos aparatu neįtrauktų į apskaitą pinigų laikymą kasoje ar kasos operacijų atlikimo vietoje arba kasos aparatu įtrauktų į apskaitą pinigų ir kasoje ar kasos operacijų atlikimo vietoje laikomų pinigų kiekio neatitikimą bei pažeidus Kasos aparatų diegimo ir naudojimo tvarkos aprašo nutarimo reikalavimus, gresia administracinė atsakomybė.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją bei primena, kad visuomet apie pastebėtus galimai daromus teisės pažeidimus galima pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Janina

Janina portretas
Tai jeigu tikrinat tai patikrinkit stomatologus,advokatus,kurie is viso nezinau is kokio kosmoso kainas susigalvoja. Ateini pas stomatologa apziurai,apziuri pakrapsto 80 euriuku susimoki,paprasai kvito,duoda,o jame parasyta uz paslaugas,jokio konkretumo. Pas advokata,maziausias popieriuko surasymas 100 euriuku,is kur jie tokias kainas traukia.

Viskas ten aišku

Viskas ten aišku portretas
Va ten tai lizdas nelegalių pajamų ir pinigų plovimo. Mafijozai susodina prekiauti jų prekėmis patentininkus ir po ta priedanga suka pinigus nemokėdami mokesčių.

Mindaugas

Mindaugas portretas
visi verkia kad bazej neisgyvena bet kazkaip mesininkai prekybininkai pilyse gyvena ir babkem sienas isitapetave gyvena. tik kasininkam moket neturi is ko ir mokescius moketis nepakanka. geda
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių