Partizanų g. nugriaudėjo sprogimas – iš automobilio liko tik metalo krūva

  • Teksto dydis:

Kaune trečiadienio rytą sudegė mikroautobusas „Vokswagen Caravelle“. 26-erių metų amžiaus transporto priemonė užsidegė sprogus dujų įrangai. Apgadintas netoliese stovėjęs automobilis, apdegė gretimas pastatas.

Portalo redakciją pasiekė kauniečių nuotraukos ir vaizdo įrašas, kuriuose užfiksuotas visiškai sudegęs automobilis Sartų g. ir Partizanų g. sankirtoje.

Pasak šioje vietoje buvusių skaitytojų, pirmiausia buvo girdimas sprogimas, po kurio pasirodė tiršti juodi dūmai. Įvykio liudininkas pasakoja, kad jis stovėjo viduryje gatvės, todėl neatmetama, jog juo buvo važiuota. Kol kas šios informacijos ugniagesiai nepatvirtina. 

Kauniečiai pasakoja, kad nuo karščio bangos pradėjo lydytis plastikinės netoliese stovinčio namo stogo plastikinės detalės. Sugadinta ir stogo danga.

Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko sprogus automobilio dujų įrangai. Dujų balionas nuskriejo net kelias dešimtis metrų su apgadino automobilį „Ford Galaxy“.

Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdybos vyr. specialistės Džiugintos Vaitkevičienės teigimu, pranešimas apie šią nelaimę gautas apie 8.18 val.

Ugniagesių teigimu, žmonės per šią nelaimę nenukentėjo.

Kauniečiai portalui pasakojo, kad dėl nelaimės buvo visiškai uždarytas eismas Partizanų gatve.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tas žmogus tikrai nenorėjo,kad taip atsitiktų.O namus reikia draust,tuo labiau,kad prie gatvės gyveni.....

rita

rita portretas
tas zmogus tikrai nenorejo,kad taip nutiktu...tai nelaime...ar mes mokam buti tik pikti ,pagiezingi...taip nutikti gali bet kam ...geriau pasiulykit pagalba ,o ne koliokite...

O dabar

O dabar  portretas
tas svolačius, kurio mašina sprogo tegu atlygina nuostolius tam namui, kiek padarė nuostolių degdamas ir sproginėdamas. O tie žmonės kurių nukentėjo namas, tegu tik netyli, tegu tas svolačius su savo senu gremėzdu kuris sprogo, tegul dabar atlygina visus žmonėm patirtus nuostolius . Žinos kaip su senais gremėzdais 26 metų senumo važinėt, maža nepasirodys.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių