Penktadienio rytą paženklino šiurpi nelaimė

Penktadienio rytą į darbą bei mokymosi įstaigas Kaune skubėję Garliavos apylinkių gyventojai turėjo įveikti nemažas spūstis, susidariusias ties pačia Kauno riba. To priežastis – itin skaudus eismo įvykis.

Penktadienio rytą į darbą bei mokymosi įstaigas Kaune skubėję Garliavos apylinkių gyventojai turėjo įveikti nemažas spūstis, susidariusias ties pačia Kauno riba. To priežastis – itin skaudus eismo įvykis, užregistruotas Garliavos Vytauto gatvės pėsčiųjų perėjoje ties Sodo gatve.

Apie 7.20 val. šioje pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta 23 metų garliaviškė. Ji pateko po automobilio „Toyota Corolla“, kurį vairavo 48 metų vyriškis, ratais.

Nelaimėlės patirti sužalojimai apibūdinami kaip labai sunkūs. Įtariant sunkią galvos traumą bei abiejų kojų lūžius, ji reanimobiliu nugabenta į Kauno klinikas.

Dėl šios skaudžios nelaimės, kurios aplinkybės dar tiriamos, ties įvažiavimu į Kauną nuo Garliavos pusės susidarė didelės spūstys. Gelbėdamiesi iš jų, kai kurie vairuotojai bandė pasiekti Kauną greitkeliu "Via Baltica". Tačiau ten tapo dar vienos, kaip daugumai pasirodė, mįslingos avarijos liudytojais.

Aštuntajame šio greitkelio kilometre Garliavos ir Akademijos link, vilkikas buvo prispaudęs prie kelio atitvaro automobilį „Škoda“. Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialisto Kęstučio Kasciukevičiaus, šio eismo įvykio aplinkybės jau aiškios. Jį sukėlė ne 48-erių metų vilkiko vairuotojas, bet prie „Škodos“ vairo sėdėjęs jo 29-erių metų kolega.

Iš pradžių jo nesuvaldyta „Škoda“ atsitrenkė į kelio atitvarą. Po to, atšokusi nuo jo – į vilkiko puspriekabę. Galiausiai vėl trenkėsi į atitvarą. Pirminiais duomenimis, žmonės šio susidūrimo metu nenukentėjo.

Per patį vidurdienį Kaune, Bažnyčios gatvėje, po automobilio ratais pateko dar viena pėsčioji. Šį kartą 29-erių metų moteris išėjo į važiuojamąją kelio dalį ne pėsčiųjų perėjoje – tiesiai po automobilio „Mercedes Benz“, kurį vairavo taip pat moteris  (43 metų) ratais. Pirminiais duomenimis, nedrausmingos pėsčiosios patirta galvos trauma nėra sunki.

Tačiau Kauno policija linkusi mušti aliarmo būgnus – šiemet Kauno apskrityje jau žuvo keturi pėstieji: vienas – Kaune, kiti trys – užmiesčio kelyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jolka

jolka portretas
gal kas matete avarija garliavoj ta 2015 01 30 ryte kur buvo partrenkta mergina

vairuotojai

vairuotojai portretas
pries pa siulydama ka daryt su pesciaisiais,,, pagal kad pesciuju pereja sukurta ne tik masinom pralekt.... nelek rankose mobiliaka spaudydama, ir nereiks galvot spet ar ne spet pamatyt pereja ir pesciuosius.. kaip pilnateisius eismo dalyvius

vairuotojai

vairuotojai portretas
pries pa siulydama ka daryt su pesciaisiais,,, pagal kad pesciuju pereja sukurta ne tik masinom pralekt.... nelek rankose mobiliaka spaudydama, ir nereiks galvot spet ar ne spet pamatyt pereja ir pesciuosius.. kaip pilnateisius eismo dalyvius
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių