„Kauno dienos“ fotografą užsipuolę „didvyriai“ Pergalės dieną užbaigė areštinėje

Antrojo pasaulinio karo veteranų sueigą Aukštųjų Šančių kapinėse trikdę keturi vyrukai liūdnai baigė šventinę dieną. Pergalės diena ketveriukei įsimins vizitu į policijos areštinę ir administracinėmis nuobaudomis.

Portalas kauno.diena.lt rašė, kaip vakar apsvaigusi ketveriukė užsipuolė „Kauno dienos“ fotografą, fiksuojantį veteranų susirinkimo akimirkas. 

„Provokuoji?“ – kelis kartus rusiškai „Kauno dienos“ fotografo paklausė stambiausias girtos kompanijos atstovas.

Išgirdęs fotografą lietuviškai sakantį, kad jis tik dirba savo darbą, pašėlo stambuolio dešinėje ėjęs vyrukas: „Jis dar ir lietuviškai moka. Fašistas, mūsų kapinėse fotografuoja“.

Vėliau policijos pareigūnų sulaikytai ketveriukei, kuri su savimi turėjo plastikinį butelį su skaidriu skysčiu, teko laiką leisti areštinėje. Paaiškėjo, kad vyrukai buvo smarkiai įkaušę. Dviem nustatytas 4,63, vienam – 4,07, o dar kitam – 1,92 promilės girtumas.

Vakarykščiams „didvyriams“ buvo surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai dėl nedidelio chuliganizmo ir alkoholio gėrimo viešoje vietoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ispanas

ispanas portretas
neaisku ar fotografas turejo leidima juos paveikslot,gal jis ir buvo tas provokatoriusisVSD?

ir viskas?

ir viskas? portretas
O už šovinistinius pasisakymus nebus baudžiami? "Kauno diena" turėtų eiti principingai iki galo.Atsakomybės nebuvimą jie įvertins kaip savo pasisakymų teisėtumą.

Gembe.

Gembe. portretas
Degradai koloradiniai.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių