Pėsčiųjų perėjoje partrenkta jauna kaunietė

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Kaune per eismo nelaimę nukentėjo pėsčioji.

Kauno policija praneša, kad  vakar apie 13.58 val. Kovo 11-osios g., 23-ejų metų vyro vairuojamas automobilis „Opel Astra“ kliudė, pirminiais duomenimis, per pėsčiųjų perėją ėjusią 20-ies metų pėsčiąją.

Nukentėjusi mergina pristatyta į gydymo įstaigą. Nelaimės aplinkybės tiriamos.


Šiame straipsnyje: partrenkta pėsčiojieismo nelaimėavarija Kauneavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

einanti

einanti portretas
eini per pereja, eini i mirti.

Mama

Mama portretas
Man keista būna komentarai,kad pėstieji “išbėga “ir tik pėstieji -kalti,ar nesidairo gatvėje,jums trumpas pavyzdys:pėsčiūjú perėja apsidairè su vaiku einam per gatvę,viena juosta sustoja mašina,matau antra parlekia bwm tokiu greičiu,kad geruoju nesibaigs,sustojam,aišku bwm pralekia net nestabtelėjusi o pirma juosta praleidusi mus mašina mums grūmoja ko mes neinam.Kà norėjau tuom pasakyt:1.vairuotojai tikrai nemažai tokiù net nemažina greičio prieš perėjas!2.nespėjus praleist ir ysitikint žmogui dėl kitú juostu skuba važiuot nors tai nesaugu 3.kalba telefonu arba net valgo.Nekaltinu tik vairuotojù ir pėsčiūjú matau visokiú,bet kad vien pėstieji kalti tikrai tokie komentarai ir požiūris piktina.Būkim visi supratingesni ir atidesni ....

Jeigu

Jeigu portretas
Nebūčiau apsidairęs, eidamas perėja, būčiau jau pas Abraomą, nes jaunam menkystai vairuotojui pasirodė, kad stabtelti/sumažinti greitį prieš perėją nėra reikalo.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių