Petrašiūnuose partrenkta perėja ėjusi moteris

  • Teksto dydis:

Pirmadienį priešpiet Kaune įvyko eismo nelaimė.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt patvirtino, kad 11.05 gautas pranešimas apie nelaimę Petrašiūnuose, R. Kalantos g.

Buvo informuota, kad netoli žiedinės sankryžos esančioje pėsčiųjų perėjoje lengvasis automobilis "Nissan Tiida", kurį vairavo 77-erių metų vyras, partrenkė 56-erių metų moterį.

Pėsčioji dėl patirtų sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, vairuotojas blaivus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Močiutė

Močiutė portretas
O mes, pėstieji, turim patys saugotis ir žiūrėti kada galima pereiti gatvę, kada palaukti, apsidairyti, juk ne tyruose laukuose esam. Matau kaip lekia net nesidairę, mat perėja! Na niekaip nesuprantu tokių kėglių. Kam taip skubėti į kapus ir kitam problemų pridaryti?! Sakom, reikia tvarką pradėti daryti nuo savęs, tai ir pradėkim. Perėja, ne laisvam pasivaikščiojimui su telefonu rankose ir užkimštom ausim.

L

L portretas
Kazkokia uzkereta ta pereja. Ant kelio ispejamasis zenklas,perejos zenklas geltoname fone ir vis tiek nemato

susitikim Lubinu sustojime po lietaus su valdzia

susitikim Lubinu sustojime po lietaus su valdzia portretas
Romainiuose gatves ypač prastos buklės,taciau lengvosios lekia baisiu greičiu,nors salikelėmis eiti is viso neimanoma,nes jos pravėžuotos ir duobėtos,o masinos lekia dideliu greiciu.Kur dėtis einančiajam,ji aptasko molėtu vandeniu,sunku net isplauti rubus.Jiems nebrangu net masinas laužyti per duobes.Prie Lubinu gatves sustojimo stovi vanduo,tai nuolat maudo vaikus aptaskydami ,nes greitis arti 100,visai netoli yra kanalizacija,taciau darant sustojimą ,niekam tai nerupejo nors vanduo nuo kalno teka ir neturi nutekejimo.Gal valdzios vyrai cia pavaiksciotu ir stoteleje po lietaus pastovėtu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių