Po apynasrio alkoholiui – vis daugiau pogrindinių versliukų?

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnams įkliuvo vyras, kurio automobilyje rasta daugiau nei 70 litrų skysčio, turinčio alkoholio kvapą.

Praėjusią savaitę, trečiadienį, Kėdainių rajone, Dotnuvos seniūnijoje esančiame Pilionių k., Kauno pareigūnai patikrinę 58 metų vyrui priklausantį automobilį „VW Passat“ aptiko nemažai nelegalaus alkoholio distiliato. Iš viso rastos ir paimtos dvi plastikinės talpos po 20 l, dvi plastikinės talpas po 15 l ir viena plastikinė talpa su beveik 10 l skaidraus skysčio, turinčio alkoholio kvapą. Iš viso paimtos penkios plastikinės talpos su apie 70 l litrų skysčio.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją bei primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, pranešti galima telefonu 112 arba anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 303 050.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BUVES,BuRaTiNaS

BUVES,BuRaTiNaS portretas
Niekas negali uzdet apynasrio kas nori gere viskas kas dega tu nemato neetatiniai,o deda apynasri biudzetui,ir didina prasigerusiu gretas,zmogus kaupia alkoholi.Ir kodel as tureciau gert toki brangu alkoholi NIEKADA

nuomonė

nuomonė portretas
Kam naudinga? Ir taip aišku -"stogdengiams" su antpečiais ir kitoms tarnyboms,kurios pasiima duokles. Pirmiausia juos reikėtų gerai pakratyti,pradedant nuo viršūnių.

Anonimas

Anonimas portretas
senai galima buvo isnaikint visas bobutes kur pardavineja naktim alkoholi.bet kazkam naudinga jei nenaikina.uzsimt reikia pogrindiniu alkoholiu kur gamina.nes is stiklo valikliu varo degtine nuodija zmones.kiek nunuodytu zmoniu bet jie nesugaunami
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių