Po eismo nelaimės – tiesiai į areštinę

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakare Kauno rajone įvyko eismo nelaimė. Tačiau tai ne blogiausia, kas nutiko suknežinto automobilio vairuotojui. Išsivadavęs iš jo, nelaimėlis sulaikytas policijos pareigūnų.

Ugniagesių paros įvykių suvestinėje rašoma, kad pranešimas apie nelaimę Jonučių kaime esančioje Vyčio Kryžiaus gatvėje – ties 185 namu gautas prieš pat 19 val.

Tarnybos buvo informuotos, kad ties Mastaičių viaduku nuo kelio nuvažiavo automobilis. Jo viduje – žmogus.

Apie tai Bendrojo pagalbos centro telefonu 112 pranešė, pirminiais duomenimis, kitų automobilių vairuotojai. 

Į įvykio vietą tradiciškai išsiųsta policija, ugniagesiai gelbėtojai bei greitosios pagalbos medikai. Tačiau, pasiekus nelaimės vietą, darbo turėjo ne visų tarnybų atstovai – avariją patyrusį „Subaru Forester“ vairavęs 35-erių metų A. B. pats išlipo per automobilio langą. 

Po medikų, konstatavusių, kad „kaskadininkas“ nepatyrė jokių sužalojimų, apžiūros jį sulaikė policijos pareigūnai. Kaip jau ne kartą yra buvę, nuo galimų traumų šį kelių gaidelį išgelbėjo nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,59 prom. alkoholio). 

A.B. kelionė tą vakarą baigėsi policijos areštinėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Belieka guostis, kad nenukentėjo ir pašaliniai asmenys. Būdamas tokio girtumo, A.B. tą vakarą skubėjo magistralinio kelio A5 kryptimi. Pirminiais duomenimis, – Kauno pusėn.  


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTsulaikytas vairuotojasgirtas vairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na bent jau nuotraukas dėkite iš įvykio arba nieko, ir adresą rašykite normalų (juk ne prie Garliavos duonos)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių