Po kelionės troleibusu – klausos sutrikimai (ieško įvykio liudininkų)

Socialiniame tinkle „Facebook“ jauna kaunietė pasidalijo skaudžia senolės patirtimi viešajame transporte.

„Galbūt atsirastų žmonių, kurie gruodžio 27 dieną važiavo 15 numeriu pažymėtu troleibusu, kuriame du rusiškai kalbantys neblaivūs vyrai susprogdino petardą? Savo daugiabučio kieme sutikau senolę, kuri nuo šio įvykio nukentėjo“, – savo paskyroje rašo Gabrielė Venckūnaitė. Moteris negalėjo tiksliai nurodyti, kelintą valandą įvyko šis incidentas. 

Empatiška kaunietė portalui kaunodiena.lt antradienį pasakojo, kad 70 -metė, su lazdele vaikščiojanti senolė po šio įvykio dalinai apkurto. Garbaus amžiaus moteriai po šio incidento teko varstyti medikų duris, kurie, išbandę ne vieną pagalbos  būdą, galiausiai pacientei išrašė klausos aparatą. „Ši Panemunės mikrorajono gyventoja yra blaivaus proto, šneka aiškiai, tačiau po incidento metu patirto šoko ir išgąsčio į policijos pareigūnus greičiausiai nesikreipė. Apie tai veikiausiai net nepagalvojo“, – detalizavo G. Venckūnaitė. Tiesa, paskambinusi į bendrovę „Kauno autobusai“ Gabrielė išgirdo, jog šis įvykis nėra užfiksuotas, o vaizdo kamerų šiame troleibuse nebuvo.

Pašnekovė ragina kauniečius nelikti abejingiems ir mačiusius šį įvykį atsiliepti. „Šie asmenys turi atsakyti už savo veiksmus, ir už tai, kad per juos senolė visą likusį gyvenimą turės gyventi su sutrikusia klausa“, – 350 pasidalijimų sulaukusioje žinutėje sakė G. Venckūnaitė. Mačiusius šį įvykį kviečiame siųsti informaciją elektroniniu paštu – gabriele.vvv@gmail.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ne tiek daug žmonių tą dieną vairavo troleibusą, ne taip sudėtinga vadovams tai išsiaiškinti... policija savo darbą pradėtų tik po pareiškimo, tad pačiai močiutei reikėtų į juos kreiptis.

NA NA

NA NA  portretas
labai abejotina ,kad atsiras drąsuolis ,kuris patvirtintu ,kad tai įvyko troleibuse ,_______šitą įvykį turėjo fiksuoti troleibuso vairuotojas ,ir pranešti policijai ,turėjo sustabdyti troleibusą ,ir ttt,,,,bet abejingas troleibuso vairuotojas , to nepadarė ,gal būt savo sumetimais ,arba darbovietės ,nes troleibuso keleiviai yra automatiškai draudžiami ir turi sumokėti už žmogaus pažeidžiamumą ir ttt,,,,,sėkmės ,nemesk kelio ,dėl takelio,,,,,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių