Po pranešimo apie smurtą, 85-erių vyro namuose rasta nelegalių ginklų

  • Teksto dydis:

Kaišiadorių rajone atvykę dėl pranešimo apie smurtą artimoje aplinkoje, policininkai aptiko nelegalių ginklų.

Pirmadienio vakarą, apie 18 val. 30 min., policijos pareigūnams atvykus į Gudienos kaimą pagal pranešimą dėl smurto artimoje aplinkoje, pas namo 85 metų šeimininką rasti įvairūs nelegalūs ginklai.

Kaip skelbia policija, pareigūnai paėmė neteisėtai laikomą dujinį pistoletą „Reck Perfecta FBI 8000“ su dėtuve ir dviem šoviniais, pneumatinį šautuvą ir pistoletą „Pistole Modell 27“ su dėtuve ir 21 šoviniu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Planavo, matyt, nuversti valdžią Lietuvoje...

as

as portretas
matyt valdzia bijo savo zmoniu kad net pneumatiniai ir dujiniai ginklai draudziami laikyt cia be leidimo pagal ginklo kategorija

pilietis

pilietis portretas
Durniu valstybe,su durniu istatymais.Rasta ginklu-dujinis pistoletas ir pniaumatinis sautuvas.Ot tai ginklai,nebent kokiam idiotui policininkui tai ginklai.Kokie kvailiai mus valdo,kad negalima tureti net pniaumatinio sautuvo ,ar dujinio pistoleto,kuriuos Europoje net vaikai nesiojasi.Matyt valdzije sedi rusu agentai,kurie piliecius nuogai nori nuginkluoti,kad okupantams atejus,su lazdomis galetumem priesintis.I kalejimus susodinti tuos,kurie prieme siuos istatymus.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių