Policija ieškojo dingusio dvylikamečio

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kauno policijos pareigūnai ieškojo iš namų Kauno rajone Kluoniškių kaime išėjusio ir negrįžusio nepilnamečio. Berniuką pareigūnams pavyko rasti sveiką ir gyvą.

Ketvirtadienį Kauno policijos pareigūnai ieškojo iš namų Kauno rajone Kluoniškių kaime išėjusio ir negrįžusio nepilnamečio. Berniuką pareigūnams pavyko rasti sveiką ir gyvą.

Dvylikametis apie 15.30 val. iš namų išėjo su mažu juodu šuniu, mobiliojo ryšio telefono neturėjo.

Kauno apskrities policijos pareigūnai nedelsdami pradėjo paieškos veiksmus. Pareigūnai apklausė artimuosius, draugus, ieškojo asmenų, mačiusių berniuką ar turinčių kitokios paieškai reikšmingos informacijos, nustatė paskutinę žinomą vaiko buvimo vietą, informaciją socialiniuose tinkluose.

Nieko nelaukiant pasitelktos ir papildomos policijos, ir Viešojo saugumo tarnybos pareigūnų pajėgos, šeši kinologai su tarnybiniais šunimis. Zapyškio seniūnijos patalpose buvo sudarytas paieškos organizavimo štabas. Pareigūnai paieškoje naudojo ir specialias šilumą fiksuojančias priemones – termovizorius.

Prie paieškos prisidėjo Zapyškio ir Kačerginės seniūnijų seniūnai, seniūnų pavaduotojos, mokytoja, socialinė darbuotoja, tėvai, Kluoniškių kaimo gyventojai. Iš viso paieškoje nakties metu dalyvavo daugiau negu 70 asmenų.

Patikrintos visos žinomos, galimos berniuko buvimo vietos kaimo apylinkėse, poilsiavietėse, parkuose bei kituose miestuose, nes vaikas turi Kaune gyvenančių giminių. Zapyškio ir Kačerginės seniūnijų teritorijose tikrinti vienkiemiai, Nemuno pakrantė, pievos.

Penktadienio paryčiais, apie 4.30 val., dvylikametis surastas. Kauno apskrities policija dėkoja visiems, prisidėjusiems prie paieškos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

liuka

liuka portretas
Man atrodo,kad vaikas susipyko su tėvais ir nutarė pagąsdinti...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių