Polikliniką jos vestibiulio taksofonu „užminavęs“ įtariamasis sulaikytas netoliese

  • Teksto dydis:

Kaip jau pranešta, Kauno policija vakar sulaikė įtariamąjį paskambinus į Bendrąjį pagalbos centrą telefonu 112 ir pranešus apie tai, kad esą užminuota Kalniečių poliklinika.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, jo sulaikymas beveik sutapo su plano „Skydas“, kuriame be specialiųjų miesto tarnybų dalyvavo ir daugiaaukštį poliklinikos pastatą turėję apžiūrėti „Aro“ pareigūnai, atšaukimu – konstatavus, kad pranešimas buvo melagingas.

Juo įtariamas 35-erių E.S. buvo sulaikytas netoli nusikaltimo vietos – Savanorių prospekto ir P.Lukšio gatvės sankryžoje.

Nustatyta, kad E.S. turėjo įžūlumo pranešti apie poliklinikos „užminavimą“, paskambinęs jos vestibiulyje esančiu taksofonu. Ant jo buvo aptikti pirštų atspaudai, pagal kuriuos identifikuota įtariamojo asmenybė. O pateikus jo nuotrauką poliklinikos darbuotojams, šie atpažino E.S. kaip konfliktinį savo pacientą, kuris nuolat ir dėl visko reiškia pretenzijas. 

Portalo žiniomis, šis asocialus asmuo, deklaravęs gyvenamąją vietą viename liūdnos reputacijos Partizanų gatvės bendrabutyje, praeityje yra baustas tik administracine tvarka. 

Ar sulaikytasis prisipažįsta dėl to, kuo yra įtariamas, ir, kaip jis aiškinasi, Kauno policijos atstovė spaudai šiandien ryte dar negalėjo atsakyti. Tačiau, portalo žiniomis, ikiteisminiam tyrimui dėl melagingo pranešimo apie visuomenei gresiantį pavojų vadovaujantis prokuroras kreiptis į teismą dėl šiuo, pagal gresiančią bausmę, nesunkiu nusikaltimu įtariamo E.S. suėmimo neketina. Šiandien jis turėtų būti paleistas, skiriant švelnesnes kardomąsias priemones.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dar kartą klausiu

Dar kartą klausiu portretas
Kodėl neskelbiate, kas tas idiotas ir neįkeliate jo nuotraukos?

jk

jk portretas
kiek žmonių reikalingų medikų pagalbos sugaišo laiką,kokia poliklinikos darbuotojų savijauta grubiai to tipo nutraukus darbąSpec.tarnybų trukdymas.Tokius be gailesčio reiktų kabinti ant sausos šakos

nesuprantu

nesuprantu portretas
Kodel tokiems puskvaisiams, sutrikdziusiems svarbiu istaigu darba, neskiriama belange, gal tada liautusi skambineje? O dabar policininkai juos paleidzia.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių