Išaiškinta dar viena narkotikų prekeivių grupuotė

  • Teksto dydis:

Kėdainiuose išaiškinta nusikalstama grupuotė, prekiavusi narkotikais, taip pat rasta daugiau kaip šeši kilogramai narkotikų, penktadienį pranešė Kauno apskrities policija.

Turint informacijos, kad Kėdainiuose veikia organizuota nusikalstama grupuotė, užsiimanti neteisėtu narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimu, šių metų kovo mėnesį Kauno apskrities policijos Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyboje buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai ir sulaikyti iš viso septyni asmenys.

Gegužės 17 dieną buvo sulaikyti penki (31-erių,  30-ies, 19-likos, 17-likos, 19-likos) įtariami narkotinių medžiagų platintojai. Kratų metu rasta ir paimta daugiau nei 6 kilogramai įvairių narkotinių ir psichotropinių medžiagų. Kriminalistams taip pat pavyko aptikti kanapių auginimo laboratoriją.

Šį pirmadienį spalio 23 dieną, Kaune sulaikytas 35-erių metų vyras, kaip manoma, tiekęs narkotines medžiagas Kėdainiuose veikusiai organizuotai grupuotei. Jau ne kartą anksčiau teisto kauniečio namuose kriminalistams pavyko rasti didelį kiekį narkotinių medžiagų, nelegaliai laikomą kovinį šaunamąjį ginklą su šoviniais ir 75 tūkstančius eurų, kaip manoma, gautų iš neteisėtos prekybos narkotinėmis medžiagomis. Vyrui teismas paskyrė kardomąją priemonę – suėmimą vienam mėnesiui.

Pareigūnai Kėdainiuose tą pačią dieną taip pat sulaikė 47-erių metų vyrą, kuris, įtariama, yra grupuotės vadeiva, Kėdainiuose skirstęs narkotines medžiagas į platinimo taškus. Kėdainiškiui, ankščiau teistam už neteisėtą disponavimą šaunamuoju ginklu ir šaudmenimis, teismas skyrė suėmimą dviem mėnesiams.

Spalio 23 dieną sulaikytiems asmenims ir vienam 30-ies metų iš gegužės mėnesį sulaikytųjų, gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų, likusiems – laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų   ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tėvui

Tėvui portretas
Žinai, galima ir nušaut kelis netyčia, juk priešinasi, ar ne?

Anonimas

Anonimas portretas
tikriausiai toje kompanijoje yra ir nebaudžiamas, nepagaunamas šulas Mundė

Tevas

Tevas portretas
Saunuoliai teisesaugos pareigunai, butina gaudyti ir ir visus korumpuotos teisejus, kurie isteisina siuos baisius nusikaltelius, jug taip Lietuvoje zudomi musu vaikai. Butina ir griežtinti bausmes uz siuos nusikaltimus nors iki 20 metu kalėjimo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių