Prie „Akropolio“ – „CityBee“ automobilio avarija

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu trumpalaikės automobilių nuomos bendrovės „CityBee“ automobiliai vis dažniau patenka į eismo įvykius.

Naujausia „CityBee“ automobilio avarija įvyko sekmadienį Karaliaus Mindaugo prospekte. Nuotraukose matyti į kelio atitvarus įsirėžęs automobilis su nuleistomis padangomis.

Pirminiais duomenimis, sužalotų žmonių nėra.

Tačiau viena „CityBee“ automobilio avarija baigėsi tragiškai. Portalas kauno.diena.lt primena, kad balandį neblaivus „City Bee“ automobilio vairuotojas sostinėje sukėlė avariją, per kurią žuvo taksi automobiliu vykusi moteris, apgadintas dar vienas automobilis.

Neseniai „CityBee“ paskelbė, kad savo automobiliuose testuoja alkoblokus. „Siekiame užtikrinti, kad neblaivūs vairuotojai negalėtų naudotis „CityBee“ paslauga. Ne tik skatiname vairuotojų sąmoningumą, bet ir ieškome technologinio sprendimo, kuris padėtų šią problemą spręsti“, – kalbėjo Lukas Yla, „CityBee“ vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Nuo avarijų neapsaugotas niekas,tačiau teorijoje rašoma ,kad vairuotojas privalo išvengti avarijos bet kokiu atveju,ar jam pirmumas ,ar ne,jis bus kaltas ,ar ne jis.

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Manau sąmoningai daužomos nuomojamos mašinos,tikriausia apdraustos Kasko draudimų.Nori atgauti visus pinigus ,kaip už naują mašiną.Daužytas suremontuos ,pinigai sugrįš kaip už naujas.Tik taip galima galvoti.Nes su išnomuotomis mašinomis daugumoje padaro avarijas,todėl tokia mintis peršasi.Arba jas nuomoja neturintiems vairuotojo teisių.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
O tipo turint didesni vairavimo staza neimanoma pakliuti i avarija? Nuo avarijos niekas neapsaugotas
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių