Kauno rajone sunkvežimio vairuotojo priekaba kliudė du dviratininkus, vienas žuvo

  • Teksto dydis:

Kauno rajone sunkiasvorė transporto priemonė partrenkė du dviratininkus. Policija skelbia, kad vairuotojas buvo neblaivus.

Kelyje Vilkija-Serežius, ties Daučionių kaimu, uždarytas eismas. Vairuotojų prašoma rinktis kitą maršrutą.

Apie 13.35 val. trečiadienį gautas pranešimas, jog neblaivaus (nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,58 prom.) vyro vairuojama sunkiasvorė transporto priemonė „Iveco“ patrenkė du dviratininkus – vyrą ir moterį.

Įvykio vietoje dirba pareigūnai ir medikai. Vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą tiksliam girtumui nustatyti.

Medikai, bandę atgaivinti dviratininką (gim. 1950 m. ), konstatavo jo mirtį. Kartu dviračiu važiavusi moteris, pirminiais duomenimis, nesužalota. 

Sunkiasvorę transporto priemonę su priekaba, kuri kelyje atsikabino, vairavo vyras, gimęs 1955 m.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarijapartrenkti dviratininkaižuvo dviratininkasneblaivus vairuotojasavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo prasidėjo

Jo prasidėjo portretas
Jie mano kad važiuoja teisingai, ir jie teisūs, tiesa, negyvi, bet jie teisūs.Kada durnyčiai suprasit, kad saugot save reikia, o ne išsipisinėt rodant iš savęs visavertį dalyvį. Užuojauta žuvusio artimiesiems, ir priminsiu, kad gal jis buvo teisus, ir važiavo išdidžiai nesitraukdamas. Deja.

na ir prasidėjo,

na ir prasidėjo, portretas
Priveisė prie marcaklietininkų dar ir dviratininkų ko pasekoje prasidėjo žūtys. Dviratis tik miške arba pievosi iki karvių nuvažiuot. Dar ir pėstiesiems blogio pridaro tie kvailagalviai. Jei nori žūt ar būt sužalotas - kvailiok su dviračiu, tik nemaišyk pėstiesiems ir vairuotojams!!!

juozas

juozas portretas
nezinau kas jums atsitiko bet parašyta teisingai Kauno rajone, iki tilto per Dubysa yra apie kilometras o ten riba tarp Kauno ir Jurbarko rajonų o Seredžiaus bažnyčia matosi prieš tiltą atvažiuojant nuo Vilkijos. O dar norėtųsi pasakyti kad žmogus žuvo prie ko čia rajonas Kauno ar Jurbarko
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių