Prie Palemono traukinys mirtinai sužalojo vaiką

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą Palemone įvyko skaudi nelaimė. Elektrinis traukinys mirtinai sužalojo netoli geležinkelio stoties gyvenantį devynerių metų berniuką.

Apie nelaimę, įvykusią apie 17.40 val., pranešė Palemono stoties budėtoja.

Pirminiais duomenimis, vietinių gyventojų pramintu nelegaliu taku per geležinkelio bėgius kelią trumpinusį mažametį kliudė ir mirtinai sužalojo elektrinis traukinys Vilnius-Kaunas. Jis ką tik buvo pajudėjęs iš Palemono geležinkelio stoties. Ir berniukas pradėjo blaškytis, ar eiti toliau, ar sugrįžti atgal.

Nubloškęs mažametį, traukinys sustojo tik už 200 metrų.

Kauno policija, pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl vaiko mirties priežasties nustatymo, linkusi akcentuoti, kad traukinio 28-erių metų mašinistas buvo blaivus. 

Į įvykio vietą atskubėję greitosios medikai konstatavo, kad mažamečio patirtos traumos nesuderinamos su gyvybe. Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, velionis buvo iš daugiavaikės šeimos, ne per seniausiai miręs ir jo tėvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joniškėlietis

Joniškėlietis portretas
Nekreipkit dėmesio į tuos dalbajobus,turbūt kad patys nežino ką rašo. Galiu jiems tik priminti,kad lazda turi du galus,kai atsisuks kitas galas i jus tai galėsite skaudančiomis ir plyštančiomis širdimis skaityti gal net dar baisesnius komentarus,galbūt tada suprasite ką reiškia nelaimė.

Mama

Mama portretas
Dekoju visiems uz uzuojauta,palaikyma. Turintiems klausimu del berniuko nuotrauku ar kitu klausimu kreipkites tiesiogiai i mane Nomeda Puzinoviene. As jo mama. Atsakysiu. Ir tiems, kurie net savo vardo nesugeba parasyti komentuodami: nespreskit apie kitus pagal save. Si karta zuvo mano vaikas, o kita gali buti ir tavo. Dar karta dekoju. 868810067.

Kristina

Kristina portretas
Taip zuvusio berniuko mamyte yra vaistininke.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių