Tragiška avarija Raudondvario plente: žuvo „Opel“ vairuotojas

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę Kaune susidūrė mikroautobusas ir lengvasis automobilis. Pastarojo pensinio amžiaus vairuotojas, pirminiais duomenimis, sukėlęs šį eismo įvykį, žuvo.

Kauno policijai apie tai, kad ties Raudondvario plento 164 namu susidūrė "Opel Astra", vairuojamas 75-erių metų vyro, ir mikroautobusas "Mercedes Benz 312D", prie kurio vairo sėdėjo 25-erių metų asmuo, buvo pranešta 15.40 val. 

Prispaustą opelio vairuotoją, kuris buvo be sąmonės, panaudoję hidraulinius plėstuvus, ištraukė ugniagesiai gelbėtojai. Prieš tai uždėję nelaimėliui kaklo įtvarą.

Greitosios pagalbos medikai, kuriems buvo perduotas nelaimėlis, gaivino jį dar gerą pusvalandį. Tačiau apie 16.30 val. buvo konstatuota, kad vyriškis mirė.

Kauno policija patikslina, kad susidūrimas įvyko, pirminiais duomenimis, opeliui atbula eiga išvažiuojant iš stovėjimo vietos į pirmąją juostą ir staiga sukant į kairę. "Mercedes Benz", kuriam taip buvo sudaryta kliūtis, važiavo ta pačia kryptimi antrąja eismo juosta.

Susidūrimo metu abu automobiliai nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į mūrinę tvorą, dalį jos išgriaudami.  

Pirminiais duomenimis, mersedeso vairuotojas buvo blaivus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Prie IKI (Raudondvario pl) parduotuves prie gatves automobiliu stovejimo aikstele! Panaikinti tokias automobiliu stovejimo aiksteles, isvaziuoti reikia atbulam i intensyvaus eismo gatve, o dar salia dzipas ar mikro autobusiukas, tai tenka isvaziuoti aklai!!!

Skaudu

Skaudu portretas
Liūdna
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių