Per avariją Raudondvario plente nukentėjo paauglė

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio popietę Kaune neišvengta eismo nelaimių.

14.24 val. policija gavo pranešimą, kad Raudondvario plente, ties 166 numeriu pažymėtu namu, netoli parduotuvės „Iki“,  įvyko eismo nelaimė. Pasak Kauno policijos budėtojo, susidūrė „Audi“ ir „Volkswagen“ markių automobiliai.

Į įvykio vietą išsiųsti greitosios pagalbos ir policijos ekipažai.  

Kauno greitosios medicinos pagalbos budėtoja portalui kauno.diena.lt sakė, kad vienas automobilis nesilaikė saugaus atstumo ir trenkėsi į priešais važiuojančio automobilio galą. Po susidūrimo medikų pagalvos prireikė 14-likos metų paauglei, kuri buvo prisisegusi saugos diržu. Ji nuvežta į Kauno klinikas. Anot budėtojos, stiprių sužalojimų paauglė nepatyrė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Viktoryte

Viktoryte portretas
Kiek klasių baigusi ar kurioje dabar mokaisi, kad beveik kiekviename žodyje klaida?

Viktorija

Viktorija portretas
Is vis pas mus raudondvario pl. Laksto kaip paselia nors ir svesoforu pristate tai negelbeja. Jau taip vazineja kad baisu . Vazioja net saligatveis jeigu eismas didelis ir dar pipsina pestim mol pasitrauk ar nematai. Vasara prie pat trokeibusu ziedo saligatviu taip praleke masina kad vos vaiko nepartrenke mama spejo patraukti. Ten reiketu daugiau policijos kad tvarka padarytu.masinas stato ant saligatviu ir zaliu veju nors visur sustatyti zenklai gilus dzin.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių