Reido Kaune atgarsiai: be rekordininko įkliuvo ir daugiau nei 70 pažeidėjų

  • Teksto dydis:

Lapkričio 6 d., nuo ankstyvo antradienio ryto iki pat vėlyvo vakaro, policijos pareigūnai įvairiose Kauno miesto vietose intensyviai tikrino, ar automobilių vairuotojai laikosi Kelių eismo taisyklių, ar neviršija leistino maksimalaus greičio. Vykdant policinę priemonę iš viso užfiksuoti net 75 Kelių eismo taisyklių pažeidimai.

Pranešama, kad 55 vairuotojams, kurie leistiną greitį viršijo nuo 20 km/val. iki 30 km/val., surašyti administracinių nusižengimų protokolai. Dar 14 vairuotojų užfiksuoti viršijantys greitį daugiau nei 30 km/val., bet mažiau nei 40 km/val. Jiems surašyti protokolai, gresia bauda iki 170 eurų. Penkiems vairuotojams taip pat surašyti administracinio nusižengimo protokolai ir gresia baudos iki 230 eurų, kadangi jie viršijo greitį nuo 40 km/val. iki 50 km/val.

Reido metu nustatytas ir vienas vairuotojas rekordininkas. 31-erių metų vyras Kaune, T. Masiulio g., automobiliu „Toyota Prius“ važiavo net 105 km/val. greičiu, kuomet maksimalus leistinas greitis šiame kelyje yra 50 km/val. Vyrui už tokį neatsakingą elgesį kelyje gresia ne tik didelė bauda, bet ir teisės vairuoti atėmimas iki 6 mėnesių.

„Skubėjimas keliuose nėra toleruotinas, tai dažnai akivaizdžiai prasilenkia su Kelių eismo taisyklėse nurodyto maksimalaus leistino greičio laikymųsi, kelia didelį pavojų ne tik pačiam skubančiam vairuotojui, bet ir kitiems eismo dalyviams. Dalyvaudami eisme privalome būti kantrūs ir važiuoti ne maksimaliu leistinu, o saugiu greičiu“, – vairuotojams primena Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

isgertuvininkas

isgertuvininkas portretas
Kita vertus tai nera ta vieta kurioje butu daug eismo ivykiu ar avariju. Mieste is tiesu daug vietu kuriose tikrai pakankamai saugu spusteleti pedala ir visi butent tai ir daro, o avariju kaip ir near tose vietose.

UFFO

UFFO portretas
ar pareigunas be priezasties gali stovet ant kelio?? kiek zinau is ne teises teise neatsiranda taip kad jei darant pazeidima renkami pazeidejai tai surinkti irodymai negalioja

sutinku

sutinku portretas
Reidai turi būti gerokai dažnesni, nes atsirado daugybė gaidelių, kurie važiuojančius maksimaliu leistinu greičiu, traktuoja kaip eismo trukdžius. Niekaip nesuprantu logikos, kai lekiama išsižiojus tam, kad paskui ilgiau pastovėti prie artimiausio šviesoforo. O jau taisyklių ir kelio ženklų nepaisymas gatvėse išaugo iki tokio lygio, kad susidaro vaizdas, jog beveik visi atvaževę iš ten, kur nėra nei ženklų, nei sankryžų, nei eismo juostų, tik vienas kelias nuo tvarto iki bulvių lauko
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių