Reide nuo kauniečių sklido vos juntamas alkoholio kvapas

Antrąją Kalėdų dieną Kauno policininkai surengė netikėtą reidą, kurio metu tikrino vairuotojų blaivumą. Išmaišę Kauno rajoną, policininkai galėjo pasidžiaugti, kad girtų nebuvo. Pasitaikė tik keli vairuotojai su vos jaučiamu alkoholio kvapeliu, o vienas neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

Po pietų Kauno apskrities kelių patruliai pradėjo tikrinti vairuotojų blaivumą. Pareigūnai darbus pradėjo pačiame Kauno mieste, tačiau nuspręsta reidą tęsti Kauno rajone. Kelių policija vairuotojus stabdė Vaišvydavoje, Viršužiglyje, kelyje link Pakuonio bei Garliavoje.

Šį kartą reidas nudžiugino pareigūnus, vairuotojais prie vairo sėdo blaivi. Ties Gervėnupiu policininkai sustabdė BMW vairuotoją, jis į alkotesterį įpūtė 0,09 prom. alkoholio. Toje pačioje vietoje lengvas kvapelis buvo jaučiamas ir nuo „Škodos“ vairuotojo. Jis įpūtė 0,23 prom. alkoholio. Kadangi abu vairuotojai turėjo dviejų metų vairavimo patirtį, baudos išvengė.

Garliavoje daugiau kaip nulį promilių įpūtė „Mercedes-Benz“ vairuotojas. Alkotersteris parodė 0,07 prom. Šis vairuotojas tikino, kad Kalėdas šventė iki 3 val. nakties, o po to ėjo ilsėtis. Jis, kaip ir prieš tai šiek tiek į  alkotesterį įpūtę vairuotojai, baudos negavo.

Viso reido metu labiausiai nepasisekė „Saab“ vairuotojui. Sustabdžius jį Garliavoje, į pareigūnų alkotesterį vyras įpūtė 0,17 prom. alkoholio. Tačiau jis iš viso neturėjo vairuotojo pažymėjimo, todėl bauda surašyta būtent už tai, kad važinėjo neturint pagrindinio dokumento.


Šiame straipsnyje: reidasgirti vairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

pislius

pislius portretas
as soandie3n girtas kaip tapke namo parvairavau

užuojauta žmonėms

užuojauta žmonėms portretas
Gaila žiūrėti į idiotus......ar dar yra tokia šalis kurioje tokie įstatymai galiotu.....per šventes tikrintu.....

puiku

puiku portretas
SAM ministro rinkimu apylinkese visi sveiki ir blaivus vazineja :) Pareigunai saunuoliai, galetu ir kasdien tokius reidus daryti, gal maziau lakstanciu ereliu butu apylinkese.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių