Ryte slidaus kelio išbandymų neišlaikė opelis – nulėkė į šalikelę ir apvirto

  • Teksto dydis:

Ankstų antradienio rytą dėl slidžios kelio dangos Kauno rajone įvyko eismo nelaimė. 

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai praneša, kad šalikelėje pastebėtas lengvasis automobilis, tačiau vairuotojo apie 8.30 val. prie jo nebuvo.

Kauno policijos budėtojas patvirtino, kad ankstyvą rytą Užliedžiuose, Plento g., fiksuotas techninis eismo įvykis. Jo metu nuo kelio nulėkė ir apvirto "Opel" markės automobilis. Laimei, žmonės nenukentėjo.

Portalo žiniomis, Kaune ir jo apylinkėse ryte kelias buvo pasidengęs plonu ledo sluoksniu. Vairuotojai piktinosi, kad kai kur gatvės buvo nebarstytos. 

Vairuotojai raginami neskubėti, nedaryti staigių manevrų. Automobilių kelių direkcijos duomenimis, mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai padengti prispausto sniego sluoksniu, slidūs.

Rytų ir šiaurės Lietuvoje eismo sąlygas sunkina rūkas, matomas sumažėjęs ir vietomis siekia iki 150 metrų.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną debesuota, vietomis nedideli krituliai. Formuosis plikledis. Aukščiausia oro temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Užliedžiuoseslidi kelio danga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone.nelek

Nuomone.nelek portretas
Ir ziemos tada buvo saltos,sniego,slydu.Padangu zieminiu nebuvo.Bet nebuvo ir tokiu skrajunu.Ir keliu sitaip niekas nepriziurejo,

Nuomone.nelek

Nuomone.nelek portretas
Nereikia nieko kaltinti .Kaltink tik save .Pasirink greiti.Isvaziaves i gatve atsargiai stabdyk ir isitikink ar neslydu.Pravazinejau,pradirbau uz vairo daug metu ivairiom transporto priemonem ,bet griovyje neteko atsidurti.Nelek ,vaisuok saugiai .Juk vasara keliai buvo geri,o autoyvykiu pilna.

Marke

Marke portretas
Tu RJ pateisini kelininkų nedarbą? Mld:))) medikai nedirba,kelininkai nedirba,žodžiu kam čia dirbt
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių