Kauno centre partrenktas dviratininkas

  • Teksto dydis:

Trečiadienį priešpiet Kauno centre per avariją sužalotas dviratininkas.

Kauno policijos atstovės spaudai Odetos Vaitkevičienės duomenimis, nelaimė įvyko prieš pat 12 val. Kęstučio ir Gedimino gatvių sankirtoje automobilis "Wolkswagen Polo" kliudė dviratininką.

Sužalotas dviratininkas išvežtas į Kauno klinikas. Apie jo sveikatos būklę policija duomenų dar neturi.

Įvykio aplinkybes aiškinasi pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laima

Laima portretas
Gal ir negerai sugalvoti tie dviraciu takai bet juk keliai ne dabar padaryti reik susitaikyti su tuo kaip yra ir visiems saugotis.ir prie Vytauto Didziojo tilto Veiveriu gatveje kelio zenklai nubraizyti jog galima vaziuoti tiesiai i Marvele bet taip nera nes pakelus akis matome kita zenkla kuris priestarauja o automobiliai sauna tiesiai sukeldami avarine situacija BUKIT ATSARGUS

Anonimas

Anonimas portretas
Dviračių takai , tai tik pinigų pasisavinimas

prasidėjo

prasidėjo portretas
Dar ne vienas bus nutrenktas ir sutraiškytas.Nes tokio debilizmo koks dabar sugalvotas Kaune su dviračių takais reik paieškoti.Kur tai matyta kad yra siaurinamos gatvės ir palei visą dešnįjį važiuojamosios dalies kelio krašta metras atmatuotas dviračiams?Nu tik debilas gali taip sugalvoti.Kaip važiuoti autobusam ir troleibusams ? Kaip sustot sustojimouse?Kaip įvažiuoit į kiemus? Nes visur eina ištisiniai dviračių takai?Kada tie pusgalviai ddviratininkai tamsiu paros metu važiuoja be jokių atšvaitų be jokių įspėjamųjų šviesų , nerodo nei kur jie suks.Makaluojasi važiuojamojoje dalyje .Parodos kalnu kur yra draudžiamas dviračių eismas- tie pusgalviai jaučiasi pilnateisiais eismo dalyviais .Reik spręst šią problemą nes aukų tik daugės.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių