Savaitgalis Kaune buvo kruvinas

  • Teksto dydis:

Praėjęs savaitgalis Kaune buvo neramus. Policijos suvestinėje mirga pranešimai apie nužudytus ar sužalotus žmones.

Sekmadienio vakarą Drobės g. esančiuose namuose rastas 56-erių metų vyro lavonas su kraujosruvomis veide ir krūtinėje. Įtariama, kad jį nužudė vienmetė sugyventinė. Visiškai girta moteris, kuriais nustatytas 3,08 promilės girtumas, uždaryta į areštinę.

Mirtimi galėjo baigtis ir kitas incidentas Kaune. Šeštadienio rytą Savanorių pr. nepažįstamas vyriškis peiliu sužalojo 56-erių metų vyriškį. Jis dėl durtinės žaizdos nugaroje paguldytas į ligoninę. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Šeštadienį apie vidurdienį Romainių tuberkuliozės ligoninėje tarp pacientų įvyko žodinis konfliktas, kuris vos nesibaigė tragedija. 57-erių metų vyras, nuo stalo pasiėmęs peilį, juo dūrė į pilvą dvejais metais jaunesniam vyrui. Šiam buvo pradurtos kepenys. Įtariamasis nesulaikytas, nes yra prijungtas prie deguonies aparato ir pats kvėpuoti negali.

Sekmadienio paryčiais į Kauno ligoninę atvežtas ir dėl durtinės žaizdos nugaroje bei galvos traumų paguldytas 48-erių metų vyras, kuris buvo rastas be sąmonės Prienų r., Skriaudžių kaime.

Portalas kauno.diena.lt jau skelbė, kad šeštadienį Kaune, Vasarvietės g., automobilyje rastas 51-erių metų vyro lavonas. Šalia jo rastas pistoletas. 

Šeštadienio ryte Kauno rotušės aikštėje įvyko muštynės, po kurių į Kauno klinikas be sąmonės atgabentas sunkią galvos traumą patyręs jaunas vyras.


Šiame straipsnyje: sužalojimasnužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gedonas

Gedonas portretas
Užbaigsime su alkoholiu prasidės masiškas vartojimas narkotiku. Tiek čia tos bėdos

Silva

Silva portretas
Vanduo pavojingesnis už alchogolį- tai gal panaikinkime vandeni, nebus iš ko gaminti alchogolio...

O GAL SUSTOKIME SU DRAUDIMAIS ?!

O GAL SUSTOKIME SU DRAUDIMAIS ?! portretas
Kuo daugiau draudimu , tuo daugiau ir "kovojanciu" su jais .....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių