Savanorių prospekte – didžiulė avarija: sužaloti šeši žmonės, vienas be sąmonės

  • Teksto dydis:

Naujųjų metų rytas Kaune paženklintas skaudžia avarija.

Beveik nusileidęs nuo Savanorių kalno automobilis tėškėsi į stulpą. Vairuotoją ir keleivius iš metalo gniaužtų teko vaduoti ugniagesiams gelbėtojams, o medikai šešis žmones jiems suteikę pirmąją pagalbą skubiai pristatė į ligoninę.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties medikai iškvietimą gavo 6:35 val.

Automobilyje buvo dvi devyniolikmetės merginos ir bendraamžis vaikinas, o taip pat dar vienas 24 ir du 25 metų jaunuoliai. Pareigūnų teigimu, iš viso sužaloti šeši asmenys. Visi jie važiavo tuo pačiu "Honda Accord". 

Medikų turimais pirminiais duomenimis, 19 metų merginai po avarijos buvo pritemusi sąmonė, bet ją atgavo.

Keleivio, sėdėjusio automobilio gale, kurio tapatybė kol kas nežinoma, sąmonė atvykus medikams buvo itin prislopinta. Kelių policijos valdybos budinčio pareigūno teigimu, šio vyro būklė itin sunki. 

Daugumai nukentėjusiųjų per avariją buvo sužalotos galvos, veidai, patyrė kitokių traumų. Neaišku, kiek prie šių jaunų žmonių savijautos prisidėjo traumos, ir kiek tai buvo alkoholio poveikis. Tai nuodugniai išsiaiškins išsamius tyrimus atlikę medikai.

Policijos budėtojo žiniomis, automobilį vairavo kažkuris iš vaikinų. Turima informacijos, kad avarija įvyko dėl to, kad vairuotojas trumpam prisnūdo ir nesuvaldė automobilio.

Kelių policijos valdybos budintis pareigūnas teigė, kad vairavęs prisipažino vaikinas, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, buvo neblaivus. Jam alkotesteriu nustatytas 0,77 promilės girtumas, bet dar bus tikrinamas jo kraujas.


Šiame straipsnyje: avarijaGirtumasstulpas

NAUJAUSI KOMENTARAI

BOBULE

BOBULE portretas
NAUJAMETINIAI KIAULES IR TASKAS

Tegul

Tegul portretas
dvesia visi alkoholikai, parduot kuo pigiau. O šeimos būkit budrios, gyvendamos su pijokais. Pasvarstykit ar imti paskolas butams, kiek gimdyt vaikų reiktų, kad nebutų vargšai ir tik tiek, kuris šeimoje rimtas, neturi problemų, kad sugebėtų vienas užsiauginti be antros pusės vaikučius. Nedelsti o skirtis su tokiuo žmogumi kol nesusiėdėt sau ir vaikams sveikatos. Kad ir sunku bus, bet ramu. Parėjai namo ir žinai, kad nieks neskalambins kvailystėm galvos, nieks nešlitinės pakampėmis. Ramiai susiplanuosit sau rytojų ir ramiai vakare atsigulus pamiegosite prieš darbą.

...

... portretas
Kainų didinimas tik kontrabandą skatina; dabar gi - alkoholio vartojimą privalu planuot, o jei užsimanai pratęst - jau galimybių ir nėra (ne visi pasiruošę velniaižin ką iš 'bobučių' pirkt).
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių