Kauno savivaldybėje girtas vyras švaistėsi peiliu

  • Teksto dydis:

Trečiadienį perpiet į Laisvės alėją, kur įsikūrusi Kauno miesto savivaldybės administracija, skubėjo policija. Jos pagalbos šaukėsi Asmenų aptarnavimo poskyrio darbuotojos, kurias išžudyti grasino peiliu ginkluotas neblaivus interesantas. Grasino jis "padėti į vietą" ir atvykusius policijos patrulius.

Pranešimą apie tai, kad Kauno miesto savivaldybės Asmenų aptarnavimo poskyrio Interesantų priimamajame agresyviai elgiasi vyriškis, kuris grasina darbuotojoms peiliu, Kauno policija užregistravo 13 val. 10 min. 

Atvykus pareigūnams, išsišokėlis skubiai įsidėjo peilį į kišenę. O, pareikalavus parodyti jų turinį, neskubėjo vykdyti policininkų nurodymo. Galiausiai vėl išsitraukė tą patį atlenkiamą peiliuką, kuriuo grasino ir priimamojo darbuotojoms, ir pareiškė policijos patruliams, kad "padės į vietą" ir juos.

Sulaikius išsišokėlį, jam nustatytas 1,78 prom. girtumas. Viešosios tvarkos pažeidimu įtariamas 47-erių metų Valdas M., gyvenantis Palemone, iš Kauno miesto savivaldybės išvežtas tiesiai į Kauno policijos areštinę.

Anot šoką patyrusių priimamojo darbuotojų, išsišokėlis atėjo pas jas tik papolitikuoti. Vos įėjęs į priimamąjį, jis ėmė elgtis neadekvačiai – skųstis, kad yra skriaudžiamas savivaldybės, po to prisiminė "blogą merą", galiausiai ėmė kažką nerišliai kalbėti apie žydus ir išsitraukė peilį. 

Įtariamasis viešosios tvarkos pažeidimu – dar neteistas. Tačiau jau yra baustas administracine tvarka dėl viešosios tvarkos pažeidimų. Po šio išpuolio jau pradėtas ir ikiteisminis tyrimas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ruta

ruta portretas
Koks jis valdas turėtų susirūpinti policija ir kaimynams jis grasina nupjauti galvas o baustas tik už slitinejima girtam kiek kartu jau buvo išvestas susirupinkit ir neįvyko tragedija o jis tikrai ne Valdas neslepkit tikro jo vardo turėtų būt skelbiama ir vardas ir pavardę ir nuotrauka viesinama kad žmonės žinotų su kuo turi reikalą o tai kai įvyksta tragedijos tada belieka tik rankom skėsčioti

Arta

Arta portretas
Cia musu kaimynas jam stogas nuvaziavo ir nieks negydi puldineja kaimynus su peiliu o teisesauga laukia kol ka nors papjaus.raso kad gyrtas viesoj vietoj jis saje visus kaimynus ispjaus o ji vis isveza policija ir greitoji po dienos namuose baisu net is namu iseiti

...

... portretas
O kada Šustauskas su Kalašnikovu pasirodys?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių