Sekso orgijoje Kauno viešbutyje dalyvavo ir garsus kultūristas

Aiškėja daugiau aplinkybių, susijusių su šokiruojančiu pranešimu apie išžaginimą viename iš Vytauto prospekto viešbučių, kurį, kaip jau rašėme, Kauno policija užregistravo ketvirtadienį, apie septintą valandą ryto.

Aiškėja daugiau aplinkybių, susijusių su šokiruojančiu pranešimu apie išžaginimą viename iš Vytauto prospekto viešbučių, kurį, kaip jau rašėme, Kauno policija užregistravo ketvirtadienį, apie septintą valandą ryto.

Pareigūnams apie tai pranešė pati nukentėjusioji, savo vardu vidurnaktį šiame viešbutyje išsinuomojusi kambarį. Oficialiai ši netekėjusi dar 30-ies neturinti kaunietė niekur nedirba. Įtariamieji išžaginimu atvyko su ja kartu. Ir visi keturi apsistojo viename kambaryje, kuriame vartojo alkoholinius gėrimus.

Pirminiais duomenimis, nors moteris teigia buvus išžaginta, medikų pagalbos dėl galimai patirto smurto jai neprireikė. Tačiau ji teigia nukentėjusi ir finansiškai – pasigedo rankinėje buvusių 400 eurų. O, kai pradėjo teirautis apie dingusius pinigus sugėrovų, šie pradėjo jai grasinti, o po to – išžagino.

Anot teisėsaugininkų, smurtas gali būti ne tik fizinis, bet ir psichologinis.

Tačiau, apklausus įtariamuosius, nuspręsta dėl jų suėmimo į teismą nesikreipti. Jie bus paleisti iš Kauno policijos areštinės, parinkus švelnesnes kardomąsias priemones – registraciją policijoje pagal gyvenamąją vietą iki ikiteisminio tyrimo pabaigos bei asmens dokumentų paėmimą.

Portalo kaunodiena.lt duomenimis, sulaikytieji – 25-erių metų kauniečiai: Lukas P. ir Mindaugas J. bei 40-metis jurbarkietis Linas R. Kai kurie iš jų – oficialiai vedę. Vienas – prieš porą metų, kaip tada skelbta, būdamas Lietuvos kultūrizmo rinktinės nariu, buvo pasieniečių sulaikytas Kauno rajone su rekordiniu kontrabandinių cigarečių kroviniu. Kitas teistas už viešosios tvarkos pažeidimą.

Oficialūs nesikreipimo į teismą dėl įtariamųjų suėmimo motyvai – jie turi gyvenamąją vietą ir oficialų pragyvenimo šaltinį (darbą) ir nėra teisti už smurtinius nusikaltimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ramas

ramas portretas
Tokiai paciai bila iskelt kurvai

sekspertas

sekspertas portretas
Nesmerk, ir nebūsi smerkiamas.Ar kuris iš "moralistų" bandėt užsiimt tokiu darbu? Manau-ne. Tuomet geriau patylėkit.Prostitutė--taip pat žmogus, ir jei sutarei--susimoki, bet kad ją dar apvogt? Na, čia tikrų "viąrslinykų" bruožas.Ar buvo nuspręsta, kad aš tipo "steroidinis gražuolis" ir man viskas galima? Galės dabar snargliuoti šustrikai krapštyti tą vienintelį smegenų vingį, kur žemai,tarp žandų...

Kaunietis

Kaunietis portretas
Taip vyrai,prostitutes reikia rinktis atsakingai.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių