Senamiestyje susidūrė „Hyundai“ ir „Toyota“, dvi merginos išvežtos į Klinikas

Vėlų šeštadienio vakarą Kauno senamiestyje įvyko avarija.

Šv. Gertrūdos ir Gimnazijos gatvių sankryžoje apie 23 val. 20 min. susidūrė automobiliai "Hyundai" ir "Toyota".

Per avariją sužalotos dvi "Toyota" automobiliu važiavusios jaunos merginos. Jos išvežtos į Klinikas.

"Merginos stipriai nenukentėjo. Jų gyvybei pavojaus nėra", - portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto policijos budėtojas.

"Hyundai" vairuotojas nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

isviso

isviso portretas
Kaune baisu kaip vazineja ir policija prisistato tik po avarijos prisimenu kai ir masinu mazai buvo bet kontrole milicijos buvo griezta nors gal 1 kitas ir imdavo kysi bet nebuvo tiek avariju. Mano stazas 53 m bet siandien isvaziuoti tarp tu lakstanciu be proto nesaugu nes buna atveju kad specialiai sudaro avarine busena ir teisybes nerasi ypac budamas solidaus amziaus

Kaunietis

Kaunietis portretas
Neprityre vairuotojai žiemą geriau nevažinėtu.Žiemą niekada ,dėl saugumo ,negali važiuoti leistinu greičiu.Žioplos už vairo,gaila, kad taip negražiai apriversti išsireikšti,bet taip yra.Matai vairuojančias ir mobiliais kalbančias ,kalbanžius.....,baisu,nesaugoja savo sveikatos ir gyvybės.Avarija- tai staigi ir baisi mirtis arba pasekmės visokios būna,invalidų vežimėlyje,be kojų,visokių atvėjų gali būti.Už vairo reikia mąstyti ne tik už save ,bet ir už atvažiuojantį ,arba iš užpakalio mašinos važiuojantį.Nes vairuotojas ,turėdamas visas pirmumo teises vistiek privalo ,bet kokiu atvėjų ,išvengti avarijos.

Zalias lapas

Zalias lapas portretas
Pacankes su pirktom teisem.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių