Šiurpi BMW automobilių avarija Kaune: sužeisti trys žmonės

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kaune, Kovo 11-osios gatvėje, įvyko didelė avarija. Joje sužalojimus patyrė net trys žmonės.

Šią naktį, apie 00.05 val. Kaune, Dujotekio ir Kovo 11-osios gatvių sankirtoje, šalia viešojo transporto stotelės "Girstutis", netoli prekybos centro "Iki", susidūrė du BMW markės automobiliai.

Į avarijos vietą atvyko policijos, medikų ir ugniagesių ekipažai.

Abi transporto priemones vairavę vyrai (gim. 1997 m. ir 1996 m.) pirminiais duomenis blaivūs, dėl patirtų sužalojimų pristatyti į gydymo įstaigą. Taip pat į gydymo įstaigą dėl patirtų sužalojimų pristatyta ir vieno BMW keleivė (gim. 1997 m.). Kauno klinikos ketvirtadienio rytą portalą kauno.diena.lt informavo, kad visi trys žmonės po apžiūros išleisti namo.

"Nulaužtas šviesoforas ir apšvietimo stulpas. Vienas BMW automobilis įlėkė į automobilių stovėjimo aikštelę", – portalui kauno.diena.lt pasakojo įvykio liudininkas.

Tai ketvirtadienį patvirtino ir policija, pasak kurios, eismo įvykio metu kliudyti ir apgadinti kelio ženklai. 

Taip pat pranešama, kad šioje sankryžoje šiuo metu neveikia šviesoforas, todėl Kauno apskrities policijos pareigūnai primena vairuotojams kelyje būti atidiems ir laikytis Kelių eismo taisyklių.

Ugniagesių gelbėtojų suvestinėje rašoma, kad 15 m² plote buvo išsilieję teršalai. Atvažiavus į įvykio vietą jie buvo nuplauti, nušluotos duženos nuo važiuojamosios kelio dalies.

Dėl šio įvykio Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje pradėtas tyrimas.


Šiame straipsnyje: avarija Kauneavarija Kovo 11-osios gatvėjesusidūrė du BMWišvežti į ligoninęavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Romkis

Romkis portretas
Varau i turgu savo bemsa, nes geda i gatve isriedeti jau.

na

na portretas
O mano vairuojamas BMW yra ne kartą nukentėjęs nuo kitų markių automobilių, kurių vairuotojai buvo kalti dėl autoįvykių per savo žioplumą.Taigi, tie- kurie kaltina BMW, tai mano BMW pareiškite užuojautą

to Saimiui

to Saimiui portretas
Ne BMW ar kitos markės automobiliai padaro autoavarijas. Jas padaro automobilius vairuojantis žmonės.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių