Su naująja Kauno puošmena galynėjęsis „raitelis“ demaskuotas?

  • Teksto dydis:

Po kruopštaus ir intensyvaus elektroninės erdvės tyrimo Kauno policijai pavyko nustatyti įtariamąjį surengus nemažą pasipiktinimą sukėlusį išpuolį prieš naująją miesto puošmeną – „Laisvės kario“ skulptūrą.

Tuo įtariamas 1998 m. gimęs kaunietis A.V.

Artimiausiu metu planuota jį apklausti. Tačiau rasti šio 20-mečio policijai žinomu jo gyvenamosios vietos adresu šiandien iki pietų nepavyko. 

Neatmetama, kad po kilusio ažiotažo šis, sprendžiant iš vaizdo įrašo, tik naktį drąsus „didvyris“ nusprendė dingti kuriam laikui iš Kauno.

Dėl šio įvykio, kuris teisiškai įvertintas kaip nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas, pradėta administracinio nusižengimo teisena.

Anot ją pradėjusio Centro policijos komisariato viršininko Raimondo Abugelio, į dienos šviesą ištrauktam nakties „raiteliui“ gresia bauda nuo 30 iki 140 eurų. O, jeigu paaiškėtų, kad jis per pastaruosius metus jau yra baustas už panašius dalykus, – bauda nuo 140 iki 240 eurų.

Be to, suįžūlėjusiam chuliganui gali būti uždrausta lankytis viešosiose vietose ar renginiuose.

Ir toliau įtariamojo ieškosiantys policijos pareigūnai siūlo jam atvykti pas juos pačiam. „Prisipažinimas ir nuoširdus gailėjimasis yra sąlygos, į kurias atsižvelgiama skiriant švelnesnę nuobaudą“, – linkęs akcentuoti R.Abugelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gediminas

Gediminas portretas
Kam reikalingos tos kalbos apie tą jaunuolį,kuris "pajodinėjo" ant to arklio ? Ten ne paminklas,o skulptūra.Jau ir pagarba skirtinga. O jei Kauno "šviesuomenei" nepatinka,kad ant jos jodinėtų žmogelis ,kuris,galbūt,prisidėjo savo pinigėliais,tad,tegu ją perkelia prie Matijošaičio dvaro.Man tas kumelys niekuo nesiskiria nuo daugiatiražinio.Neįsižeiskite,bet Santakoje stovi lenkų padovanota serijinė Popiežiaus skulptūra.Ji jokios meninės vertės,bet dovana Kaunui,kaip atminimui .

kaunietei

kaunietei portretas
laikas skirti slulptūrą nuo paminklo.Ant skulptūros laipioti niekas nedraudžia,nebent kokia davatka.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Ne švelnesne,o gers bauda skirt reikia,kad kitiems nekiltu noras taip,elgtis,čia ne vaiku žaidimas,reikia gerbti paminkus,ir istorinius ivikius,nes šiuolaikinis jaunimas tik taip sugeba elgtis...!
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių