Sujudimas „Urme“: melagingai pranešta apie sprogimą, įtariamoji sulaikyta

  • Teksto dydis:

Trečiadienį į prekybos miestelį „Urmas“ skubėjo gausios tarnybų pajėgos – buvo pranešta apie galimą sprogimą. Laimė, moterišku balsu skambėjęs grasinimas nepasitvirtino.

Kauno policija praneša, kad šiandien apie 15.37 val. sulaukta pranešimo, kuriame ne itin rišliai moterišku balsu teigiama, kad už 30 minučių prekybos miestelyje „Urmas“ planuojamas sprogimas.

Kauno apskrities policijos pareigūnams itin profesionaliai ir operatyviai sureagavus į gautą skambutį, netrukus buvo nustatyta ne tik galima skambučio vieta, bet ir skambinęs asmuo, kuris pateikė melagingą žinią. Apie 16 val. Kaune, Dainavoje, buvo sulaikyta 59-erių metų moteris.

Portalui kauno.diena.lt „Urmo“ atstovas Jonas Plenta sakė, kad žmonės iš prekybos miestelio nebuvo evakuoti, nes įtariamoji buvo sulaikyta labai operatyviai.

„Iš karto buvome informuoti apie tokį gautą pranešimą ir laukėme tolimesnių nurodymų“, – teigė J. Plenta.

Anot jo, prekybos miestelyje pranešimo metu buvo daugybė žmonių – vien darbuotojų apie 6 tūkst., jau nekalbant apie pirkėjų srautus.

Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą. Dėl pranešimo apie visuomenei gresiantį pavojų ar ištikusią nelaimę baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranas

Pranas portretas
Priežastis aiški. Nerišli kalba. Alkoholis.

Kodel ?

Kodel ? portretas
Idomi tema, kokios prieastys kad uzminavo? Gal kokia i sutarciu pinkles papuolysi nuomininke?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių