Sukčiai iš devyniasdešimtmetės išviliojo 10 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kaune sulaikytas telefoninis sukčius, pas jį rasti pinigai, įtariama, išvilioti iš pagyvenusios moters.

Policijos departamento duomenimis, apie 16 val. Taikos prospekto gyventojai paskambino telefoniniai sukčiai, kurie, apsimetę policijos pareigūnais, iš 1928 metais gimusios moters apgaulės būdų išviliojo apie 10 tūkst. eurų.

Namo kieme policija sulaikė 1993 metais gimusį vyrą, pas kurį rasta 9,8 tūkst. eurų. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Manoma, kad šis vyras gali būti įvykdęs ir daugiau nusikalstamų veikų ne tik Kaune, bet ir kituose Lietuvos miestuose. Asmenys, galėję nukentėti nuo šio vyro, prašomi kreiptis į Kauno apskrities policiją.


Šiame straipsnyje: sukčiaiišviliojoapgavopinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Jau kelintą kartą iš pensininkų ir vis tūkstančiais.. O dar sako jog pensininkai blogai gyvena...

Vile

Vile portretas
Vietoj to,kad rasinetumete,kiek uztenka laidotuvems, geriau pasidometumete,kiek tos laidotuves is tikruju kainuoja ir tada pamatysite,kad kiek kainavo litais, tiek dabar kainuoja eurais. Zmones taupe visa gyvenima, kad savo laidojimo islaidu neuzkrautu vaikams,kurie dabar ir patys vos verciasi, o cia kazkokie issigimeliai lengvai apgauna, nes amzius garbus ir tai padaryti nesunku. Nereikia cia aiskinti,kad pensininkai gerai gyvena. Jeigu per savo 80 metu susitaupe 10 tukst.euru, tai cia juokas pro asaras. Anksciau zmones buvo iprate laidotuvems taupyti, o jaunimas dabar nelabai nori taupyti, nori visko ir deabar,o is kitos puses, nelabai kartais ir yra is ko taupyti.

pakart padla

pakart  padla  portretas
baigsis problemos ---sios rusies isgamos nebepataisomi.....
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių