Sulaikyti du vyrai, įtariami plėšimais Kaune

  • Teksto dydis:

Sekmadienio rytą Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė du vyrus, įtariamus vasario 16 d. galimai įvykdžiusius du plėšimus Kaune.

Manoma, kad šie vyrai gali būti įvykdę ir daugiau nusikalstamų veikų.

Apie 17.30 val. įsiveržus į 22 metų merginos butą, pagrasinus daiktu, panašiu į ginklą, pagrobtas mobiliojo ryšio telefonas ir 450 eurų. Tą patį vakarą, apie 19.00 val., Kalniečių g. į 31 metų moters butą, savininkei atidarius duris, įsiveržė du vyriškiai, kurie iš nenustatyto ginklo du kartus iššovė į viršų, sudavė šeimininkei bei pagrobė televizorių, mobiliojo ryšio telefoną, kompiuterį, striukę ir laikrodį.

Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimo, atlikus nemažai ikiteisminio tyrimo veikų, Kauno kriminalistai surado ir sulaikė du 28 ir 30 metų Kauno rajono gyventojus, kuriems pareikšti įtarimai dėl plėšimo. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki dešimties metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

būtina įdėti viešinti nuotraukas ir pavardes

būtina įdėti viešinti nuotraukas ir pavardes portretas
būtina įdėti viešinti nuotraukas ir pavardes viešumas didžiausia bausmė ir kiti BIJOS ir nuteisti 10 metų nemažiau kadangi įsiveržė į būtą

Kazimiera

Kazimiera  portretas
Butina skelbti pavardes ir is kur atvykes . Baugu jau ir diena vaikscioti . o kazkas bijo juos viesinti . Visi privalome zinoti ir gintis ar gelbeti kaimynus . . Apie priekabiavimus galbut pries daug metu it visur ikyriai rasoma ir kalbama . nors tai neidomu .

Būtinai

Būtinai portretas
reikia įvardinti tuos "vyrus" ir įdėti nuotraukas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių