Sutrikus sveikatai ant grindų pragulėjo dvi dienas, kol sulaukė pagalbos

  • Teksto dydis:

 Kauno apskrities ugniagesių pastarosios paros įvykių suvestinėje - ne viena sėkmės istorija, kai buvo išgelbėti blogai pasijutę ir patys pagalbos negalėję prisišaukti vieniši gyventojai. Per vieną gelbėjimo operaciją buvo išdaužtas ne to buto langas, bet ir tąkart viskas baigėsi laimingai.

Labiausiai sukrėtęs atvejis nutiko Prienų rajone, Balbieriškio seniūnijos Gerulių kaime. Pirmadienio vidurdienį pasigesta kaimyno. 

Apėję jo namus gyventojai per langą vyrą pamatė gulintį ant grindų.

Atvykę ugniagesiai įlindo per namo rūsio langelį ir atrakino garažo duris. Suvestinėje pateikiama, kad vyras gulėjo ant grindų, buvo sąmoningas.

Mano, kad jis taip galėjo pragulėti nuo šeštadienio vakaro. Nelaimėlis išvežtas į ligoninę.

Tos pačios dienos vakarą apie 18 val. ugniagesiai vyko į kitą panašią gelbėjimo operaciją. Šįkart – Kaune, A. Baranausko g. Pranešta, kad nepavyksta susisiekti su giminaičiu, kuris yra bute, bet niekaip negali atidaryti durų. Buvo girdimas vyro balsas.

Atvykę ugniagesiai gelbėtojai į butą pateko pro langą, iki jo užkopę ištraukiamomis kopėčiomis. Ligonis sąmoningas perduotas medikams.

Ankstų antradienio rytą dėl tokios pat priežasties brautasi į butą Kuršių g., Kaune. Gautas pranešimas iš Kauno greitosios medicinos pagalbos dispečerės, kad moteriai sutriko sveikata, negali atidaryti durų.

Viduje rasta sąmoninga parkritusi 84-erių metų L. Ž. Ji po medikų apžiūros nunešta iki medikų automobilio.

Jonavoje vakar gelbstint blogai pasijutusią moterį išdaužtas ne to buto langas. Sutrikusi gelbėjamos moters anūkė iš pradžių nurodė ne tą butą.

Ugniagesių suvestinėje rašoma, kad pranešėja dėl nuostolių kompensavimo su buto savininke susitarė, įstatys naują langą.

Patekus į reikiamą butą ant grindų rasta gulinti 60-ties metų amžiaus moterį,  sveriančią 250 kg. ir sergančią cukriniu diabetu. Dėl prastėjančios būklės iki atvykstant medikams buvo pasiruošta gaivinimo kaukė, tačiau jos neprireikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nokia 310

Nokia 310 portretas
todel ligoniaums labai pravartu tureti kiseneje mobiluji telefona, galbut netgi isgelbetu givybe

Tagi'ui

Tagi'ui portretas
Jei esi toks protingas ir turi šeimoje 3 tokius senelius, turėtum žinoti tokį žodį- karšinimas.Tiek kartų Lietuvoje jį žinojo, o dabar, pamatę svarus ir markes pabėgo jiems iš paskos, palikę tuos senus žmones.Ir nereikia viską užmesti ant valstybės,žmonių, gyventojų galvų.Tau ir nusimato tokia senatvė.

IŠVADAI

IŠVADAI portretas
A tu visai gluša/s???? Iš alkio.... Dėl ligos,durne, žmonėms nelaimės aprašytos. Skaitai su subine,turbūt.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių