Tarnybas šokdino patyręs grasintojas?

Kauno rajono policija sulaikė 52-ejų Juozą J., įtariamą atsiuntus buvusiai draugei voką su mįslingu turiniu.

Kauno rajono policija sulaikė 52-ejų Juozą J., įtariamą atsiuntus buvusiai draugei voką su mįslingu turiniu.

Kaip skelbė portalas kaunodiena.lt, dėl šio vienos Garliavos maisto prekių parduotuvės valytojos radinio savo pašto dėžutėje trečiadienio vakare ant kojų buvo sukeltos beveik visos specialiosios Kauno tarnybos.

Iš Prienų rajono kilęs įtariamasis buvo sulaikytas ketvirtadienio vakarą. Kur – neatskleidžiama. Tačiau teigiama, kad jį sulaikant apsieita be incidentų. Turint galvoje šio vyriškio praeitį ir tai, kuo jis įtariamas, galima buvo tikėtis visko.

Anot jo persekiojamos moters, įtariamasis yra pasakojęs, kad jau yra teistas už grasinimus tėvams – kad šie užrašytų namą jam. Jis teigė buvęs nuteistas už tai pusketvirtų metų laisvės atėmimu.

Tačiau moteris apie tai sužinojo ne iš karto, o tik po 14 mėnesių draugystės, kurios pabaiga ir tęsinys vis labiau primena pragarą. Nukentėjusioji pasakojo, kad su šiuo vienos pakaunės kavinės ūkvedžiu ją supažindino giminaitė. O tikrąjį šio labai teigiamai apibūdinto vyro veidą ji pamačiusi, kai šis įsiprašė pas ją į namus – tik kelioms dienoms, kol jo bute bus pajungtos dujos.

Tik tada moteris pamatė, kad neįgalumą dėl jaunystėje medžių pjovimo staklių sužalotos rankos turintis jos svečias visiškai neprognozuojamas.

Laimė, tada pavyko jo šiaip taip atsikratyti. Tačiau netrukus moteris pradėjo gauti keistus laiškus.

Prieš porą savaičių grasinta ją su dukra „pakišti po velėna“. Minėtas laiškas buvo su iliustracijomis – flomasteriu pieštais kryžiais bei žvakėmis.

Dėl šio išpuolio buvo pradėtas toks pats ikiteisminis tyrimas, kaip ir trečiadienio atakos atveju – dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo.

Penktadienį įtariamasis šiais abiem išpuoliais buvo apklausiamas. Nuo jo parodymų turėjo priklausyti prokurorės sprendimas, ar kreiptis į  teismą dėl sulaikytojo suėmimo.    

Kokie milteliai buvo voke, kurį ugniagesiai gelbėtojai perėmė iš terorizuojamosios, vilkėdami specialius cheminės apsaugos kostiumus, ekspertai dar neatsakė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

    Manau portretas
,kad mazai informacijos kas ..sprogdina,grasina" kiek uzsidirbo baudos,suzino zmones .todel ir rizikuoja.Reikia rodyti ju veidus ir paviesinti kiek uzdirbo baudos,tada galimai sumaazes norinciu sokdinti...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių