Tokį vaizdą pamatysi ne kasdien: nulaužė kelio ženklą ir jį vilko po ratais

  • Teksto dydis:

Trečiadienį kauniečiai galėjo pastebėti neįprastą vaizdą – po eismo nelaimės nulūžusį kelio ženklą vairuotojas dar kurį laiką vilko po ratais. Nors internautams tai sukėlė nemažai juoko, tačiau paaiškėjo, kad pats pažeidėjas prisidarė nemalonumų.

Kauno policija praneša, kad apie 17.53 val. Kaune, Jonavos g., 65-erių metų vyro vairuojamas automobilis „Subaru Justy“ nuvažiavęs nuo kelio kliudė ženklą, jį nulaužė, o galiausiai, pajudėjęs iš įvykio vietos, pastarąjį dar kuris laikas vilko po ratais.

Pareigūnai teigia, kad krisdamas kelio ženklas dar apgadino stovintį automobilį „Volvo V70“.

Netrukus šio incidento vaizdo įrašas atsidūrė interneto platybėse ir sulaukė vairuotojų dėmesio. Kone visi leipo juokais ir svarstė, kaip taip įmanoma ir ar vairuotojas nepastebėjo akivaizdžios kliūties po automobiliu. Kiti šį įvykį apibūdino kiek išsamiau.

„Šis vairuotojas ar vairuotoja nukalė perėjos ženklą nuo Jonavos g. kylant į Nuokalnės kalną, kliudė tris automobilius ir akivaizdžiai pasišalino iš įvykio vietos. Ir dar, spaudžiant gazą iki galo, bandė kuo greičiau užkilt į kalną ir dingti. Tokį vaizdą nedažnai pamatyt tenka“, – dėstė internautė Eglė.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTnulaužė kelio ženkląpasišalino iš įvykiopo ratais vilko kelio ženklą

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vairuotojas buvo girtutelis...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių