Toliau ieškomas iš Kauno ligoninės dingęs senolis

  • Teksto dydis:

Šeštadienį kauno.diena.lt jau rašė, kad Kaune dingo aštuoniasdešimtmetis Vaclovas Morkūnas. Apie tai savo feisbuko paskyroje pranešė jo anūkė Gintarė. Šiandien policija informuoja, kad senolio paieškos tęsiamos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnai ieško V. Morkūno, kuris gruodžio 6 d. apie 17 val. išėjo iš namų, esančių Kaune, Prancūzų g. ir iki šiol nesugrįžo.

Tačiau savaitgalį senolio anūkė pateikė kiek kitokias vyro dingimo aplinkybes. 

"Apie 18 val. jis paliko ligoninę neatlikęs tyrimų ir nesulaukęs pagalbos. Į savo namus Aukštuosiuose Šančiuose jis negrįžo – buvo rastas netoli savo namų nualpęs ir antrą kartą atvežtas į tą pačią ligoninę apie 22 val. Tačiau ligoninėje jo nėra", – rašo moteris.  Ji nesupranta, kaip sunkios būklės žmogus antrą kartą galėjo dingti iš ligoninės.

Vyro požymiai: apie 180 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, žilų trumpų plaukų. Vyras turi sveikatos problemų, galimai nesiorientuoja aplinkoje, prastai mato.

Asmenis, ką nors žinančius apie dingusiojo Vaclovo Morkūno buvimo vietą, ar galinčius suteikti reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK tel. (8 37) 303 450, (8 37) 30 37 59 arba rašyti el. paštu paulius.pilipavicius@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Tai kokia ligonine neparaso, gal 3 ligonine, tai girdeta kad ten nieko gero, kodel visi tyli, kazkur kreiptis reikia, nejaugi tokie skerdikai gali dirbti, niekas nepasidomi

Bet ne per vieną dieną

Bet ne per vieną dieną portretas
Senolis sunyko. Kodėl buvo neprižiūrimas ir gyveno vienas????

Stiprybės artimiesiems

Stiprybės artimiesiems portretas
Mes taip pat neseniai "turėjom reikalų" su šia įstaiga ir labai skaudžių išgyvenimų - netekom artimiausio žmogaus - Mamytės. Jei mūsų Mamytę, atvykusią su palyda, išmetė iš ligoninės nesuteikus pagalbos, tai ko norėt - vienišą senuką išmest - vieni juokai... Matyt, ne be reikalo ši "ligoninė" vadinama mirties kalve... Žiauru, bet tokia realybė... Ir gaila, kad gerai šioje ligoninėje dirbančius medikus, kaip kokie BAOBABAI nustelbia arogantiški ir nekompetetingi "baltų chalatų dėvėtojai", kurių liežuvis neapsiverčia pavadinti gydytojais...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių