Tragedija Kauno rajone: netoli perėjos mirtinai sužalota pėsčioji

  • Teksto dydis:

Pirmadienio pavakarę Kauno rajone esančiame Biruliškių kaime automobilis mirtinai sužalojo pėsčiąją.

Kaip pranešė Policijos departamentas, nelaimė apie 16 valandą įvyko Terminalo gatvėje, kai blaivaus 42-ejų metų vyro automobilis „Volkswagen“ partrenkė ir mirtinai sužalojo apie 70-ies metų amžiaus moterį.

Nelaimė įvyko apie dešimt metrų atstumu nuo perėjos.


Šiame straipsnyje: partrenkta pėsčiojimirtinai sužalota pėsčiojieismo nelaimėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

omg

omg portretas
70-metė lygu senolei? tuoj jos bendraamžiai vadinsis pagrindinė darbo jėga :D

D.J.

D.J.  portretas
Kokiam dar kaime...Kauno LEZ-e, kur pagrindinė gatvė neapšviesta, kur dėl nebaigto kelio sustatyti klaidinantys ženklai, kur prieš penktą vakaro ištisinis automobilių srautas, nes visi skuba išlėkti iš darbo šiek tiek anksčiau, kol prie apsisukimo į Kauną nesusidarė milžiniška eilė. O viaduko per kelią Kaunas-Zarasai laukiama jau 10 metų! Žinoma, vaikščioti tokiu laiku skersai Terminalo gatvę, ir dar be atšvaito, lygu savižudybei, betgi kaip gaila ir vairuotojo, kuris tikrai tos moteriškės pamatyt negalėjo. Avarija įvyko beveik po mano langais, iki šiol negaliu atsigauti...Ir tai ne pirmas tragiškas įvykis dėl neišspręstos transporto mazgo problemos LEZ-e.

gaila, bet...

gaila, bet... portretas
Eikite per perėjas, dėvėkite atšvaitus.Žmonės, temstant Jūs kelyje nematomi...Tai Jūs matote važiuojančią mašiną, o vairuotojui nesimato, kai žmogus prietemoje tamsus eina....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių